İbrahim Çelikkol kaç yaşında, kimdir? O Ses Türkiye 2021 Yılbaşı Özel'de İbrahim Çelikkol sürprizi

Güncelleme Tarihi:

İbrahim Çelikkol kaç yaşında, kimdir O Ses Türkiye 2021 Yılbaşı Özelde İbrahim Çelikkol sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2020 13:10

O Ses Türkiye 2021 yılbaşı programı konukları arasında yer alan İbrahim Çelikkol merak edilen isimler arasında. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi karakterine hayat veren İbrahim Çelikkol 1982 yılında İzmit'te doğumlu. Çelikkol daha önce Siyah Beyaz Aşk, Muhteşem İkili, Kördüğüm gibi dizilerde rol almıştı.

Haberin Devamı

İbrahim Çelikkol, O Ses Türkiye yılbaşı özel programına konuk olan isimler arasında bulunuyor. İbrahim Çelikkol’un kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Son dönemde Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan Çelikkol birçok sevilen dizide rol aldı. İşte ünlü isim hakkında bilgiler

İBRAHİM ÇELİKKOL KİMDİR?

İbrahim Çelikkol 1982 yılında İzmit'te dünyaya geldi. Oyuncu olmadan önce profesyonel modellik yapan yakışıklı oyuncu basketbol ile ilgileniyordu. Basketbolu bırakmasının ardından oyunculuk eğitimi alan İbrahim Çelikkol, Osman Sınav'ın çektiği Pars: Narkoterör filminde 'başkomiser Şamil Baturay' rolünün verilmesi le oyunculuk hayatına adım attı.

Daha sonra M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde yer aldı. İffet adlı dizinin başrolünde canlandırdığı Cemil karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Daha sonra büyük bütçeli sinema filmlerinde yer aldı.

Haberin Devamı

İbrahim Çelikkol 'Kördüğüm' adlı televizyon dizisinde Belçim Bilgin ile başrolü paylaştı. Siyah Beyaz Aşk, Muhteşem İkili dizilerinde de rol almıştır.

İbrahim Çelikkol kaç yaşında, kimdir O Ses Türkiye 2021 Yılbaşı Özelde İbrahim Çelikkol sürprizi

Sevilen isim Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi karakterine hayat veriyor. Çelikkol, 2017 yılında Mihre Mutlu ile evlendi.

BAKMADAN GEÇME!