Hokkabaz filmi oyuncuları dikkat çekiyor! Hokkabaz filmi ne zaman çekildi? Ä°ÅŸte Hokkabaz filmi konusu ve oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Hokkabaz filmi oyuncuları  dikkat çekiyor Hokkabaz filmi ne zaman çekildi İşte Hokkabaz filmi konusu ve oyuncu kadrosu
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 16, 2021 21:07

Hokkabaz filmi oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine topluyor. Cem Yılmaz'ın Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazdığı ve Ali Taner Baltacı ile ortak yönettiği Hokkabaz filmi bu akşam bir kez daha izleyici karşısına çıkıyor. Filmde, bir hokkabaz (İskender) ve yardımcısının (Maradona) turne sırasında yaşadıkları maceralar anlatılıyor. Peki, Hokkabaz filmi ne zaman çekildi? İşte, filmin oyuncu kadrosu ve konusu hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

Bir Cem Yılmaz filmi olan Hokkabaz, beyaz perde ardından televizyon izleyicilerle buluÅŸuyor. Cem Yılmaz filmde Ä°stanbul’da dikiÅŸ tutturamayınca turneye çıkmaya karar veren, iÅŸine aşık, ama baÅŸarısız bir sihirbazı canlandırıyor.ÂFilm 2006 yılında vizyona girmiÅŸtir. Peki, Hokkabaz filmi oyuncuları kimler? Ä°ÅŸte Hokkabaz filmi konusu ve oyuncu kadrosu...

Hokkabaz Konusu

Çocukluğundan beri sihirli şeylere ilgi duymuş olan İskender, ısrarla kendisinin bir sihirbaz olduğunu iddia etse de, yakın arkadaşı Maradona haricinde hiç kimse bunu kabul etmez ve küçümseyerek onun bir hokkabaz olduğunu söylerler. İskender'in, Kıbrıs gazisi emekli bir subay olan babası Sait de, oğlunu hiçbir zaman takdir etmemiştir, çünkü o da oğlunun yaptığı işten gurur duymamaktadır.

Haberin Devamı

Mecburi nedenlerden ötürü, İstanbul’dan kaçarcasına turneye çıkmak zorunda kalan ikili, yanlarına Sait’i de almak zorunda kalırlar. Baba ve oğul, bu turne sayesinde biraz olsun yakınlaşsa da, yaşanacak birbirinden ilginç olaylar, her şeyin farklı bir seyirde gitmesine neden olacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!