Hızlı ve Öfkeli 7 filminin oyuncuları kimdir? İşte Hızlı ve Öfkeli filminin konusu ve oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Hızlı ve Öfkeli 7 filminin oyuncuları kimdir İşte Hızlı ve Öfkeli filminin konusu ve oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2018 20:45

Hızlı ve Öfkeli 7 TV'de ilk kez bu akşam Kanal D'de yayınlanacak. Hızlı ve Öfkeli'nin 7. serisinde kahramanlarımız yepyeni bir serüvenle karşı karşıya geliyor. Peki, Hızlı ve Öfkeli’nin oyuncu kadrosunda kimler var?

Haberin Devamı

Hızlı ve Öfkeli bir Amerikalı yasadışı sokak yarışı ve silahlı soygun merkezli, aksiyon filmleri ve diğer çeşitli medya filmlerinden oluşan bir seridir. Universal Pictures tarafından dağıtılan ve ilk filmi 2001'de çıkan Hızlı ve Öfkeli ‘nin 7. Serisinin kadrosunda Vin Diesel, Jason Statham, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Jordana Brewster, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey yer alıyor.

HIZLI VE ÖFKELİ 7 KONUSU

Dominic Toretto ve arkadaşları artık eskiden olduğu gibi suç dünyasından uzaklaşmaya karar vermişlerdir. Hikayenin öncesinde Owen Shaw’u hastanede yoğun bakıma gönderdikten sonra yollarını ayırmışlardır. Ancak Shaw’un kardeşi Deckard Shaw (Jason Statham) ona bunları yapanları bulup intikamı almak için ilk önce Torretto olmak üzere ekibin üyelerini tek tek öldürmeye yemin etmiştir. Aynı zamanda Jakarde adlı Somalili bir terörist ve Mr. Nobody diye bilinen bir üst düzey hükumet görevlisi, Tanrının Gözü isminde çok önemki bir bilgisayar yazılımını ele geçirmek istemektedirler. Toretto takımı bir araya getirerek güzel bir anlaşma yapar. Bu plana göre tanrının gözünü ele geçirerek peşlerinde ki Shaw ‘dan da kurtulacaklardır. Fakat planlar istedikleri gibi ilerlemez peşlerinde ki kötü adam Dom’dan daha zeki çıkacaktır ve takım olarak büyük tehlikeler yaşayacaklar.

BAKMADAN GEÇME!