Muhammet Arslan'a ne oldu, bulundu mu?

Güncelleme Tarihi:

Muhammet Arslana ne oldu, bulundu mu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2022 09:53

Müge Anlı'da kayıp olarak aranan Hemşire Muhammet Arslan'dan acı haber geldi. Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli sağlık çalışanı Muhammet Aslan (27)'dan haber alınamıyordu..Ailesinin Müge Anlı'nın programına çıkıp bulunması için yardım istediği Muhammet'in kaybolduğu gün çalıştığı hastanedeki dolabına "dostlarım beni hatırlasın" yazılı bir not bıraktığı ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

İstanbul Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım hemşiresi olarak görev yapan Muhammet Arslan 15 Nisan’dan bu yana kayıplara karışmıştı. Gece nöbetinden çıktıktan sonra evinin önüne kadar gelip geri dönen Aslan'ın Sultangazi Kent Ormanına gittiği ortaya çıkmıştı. Aramalar sonucu Muhammet Aslan’n cansız bedeni bulundu.

Sultangazi’de geçen Cuma gününden beri Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli sağlık çalışanı Muhammet Aslan (27)’dan haber alınamıyor. Kayıp Muhammet Aslan’ı bulmak için polis ekipleri kent ormanında harekete geçti. Alibeyköy Barajı’nda da arama yapıldı. Özel Harekat, Polis Arama Kurtarma (PAK), Çevik Kuvvet, Sualtı ekiplerinin yanı sıra eğitimli köpekler de arama çalışmalarında kullanıldı. Ormanlık alanda ve Alibeyköy Barajı’nda devam eden arama çalışmalarına polis helikopteri de havadan destek verdi. Aramalar sonucu Muhammet Aslan’n cansız bedeni bulundu. Aslan’ın intihar ettiği belirtiliyor.

BAKMADAN GEÇME!