Hekimoğlu yeni bölümler ne zaman başlayacak? Hekimoğlu 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Hekimoğlu yeni bölümler ne zaman başlayacak Hekimoğlu 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2020 02:06

Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu coronavirüsü nedeniyle çekim setine ara vermişti. Bir çok dizinin ekranlarda yerini almasıyla birlikte her hafta salı akşamı ekranlara gelen dizinin Hekimoğlu 15. bölüm fragmanına gözler çevrildi. “Hekimoğlu” dizisinde Doktor Zeynep’i canlandıran Damla Colbay beklenen açıklamayı yaptı. Peki, Hekimoğlu yeni bölümler ne zaman başlayacak? İşte, ayrıntılar...

Haberin Devamı

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Hekimoğlu, 14. bölümüyle yayınlandıktan sonra, bir çok dizi gibi ekranlara ara verdi. Yaklaşık üç aydır ekranlarda yeni bölümü yayınlanmayan Hekimoğlu’nun çekimlerine bir ay sonra başlayacağı öğrenildi.

HEKİMOĞLU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

“Hekimoğlu” dizisinde Doktor Zeynep’i canlandıran Damla Colbay önceki gün Nişantaşı’ndaydı.

1 ay sonra sete döneceklerinin de müjdesini veren oyuncu, “Seti çok özledim. Çok kısa sürede birbirimize alışmışken sete ara vermek beni üzmüştü” dedi.

Hekimoğlu 15. yeni bölüm tarihi ve fragmanıyla ilgili gelişmeleri haberlerimizde aktaracağız.

HEKİMOĞLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hekimoğlu, aksi yöndeki uğraşlarına rağmen Vahap’la yüzleşmek zorunda kalır. Vahap Hekimoğlu’nun istifasını ister. Bu hamlesinde başarılı olamayan Vahap, Hekimoğlu’nun kovulması için yönetim kurulunu toplar. Hekimoğlu, Orhan ve İpek’in kendi tarafında olduğunu düşünmektedir. Oy birliği sağlanmadığı müddetçe Vahap’ın planı işe yaramayacaktır. Fakat oylama günü geldiğinde İpek beklenmedik bir tutum sergiler.

Haberin Devamı

Tüm bunlar yaşanırken, Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesine hamile bir kadın yatırılır. Hekimoğlu ve ekibi kadının hastalığının nedenlerini araştırırken, hem anneyi hem de bebeği yaşatmak için çaba sarf etmektedirler.

Anne ve karnındaki bebeği kurtulabilecek midir? Vahap amacına ulaşabilecek midir? Orhan’ın kovulma sebebi nedir? İpek’in yapacağı hangi sürpriz hamle hastanedeki dengeleri değiştirecektir?

BAKMADAN GEÇME!