Hekimoğlu yeni bölüm fragmanı izle - Hekimoğlu 12. bölümde ekipten kim kovulacak?

Güncelleme Tarihi:

Hekimoğlu yeni bölüm fragmanı izle - Hekimoğlu 12. bölümde ekipten kim kovulacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2020 20:04

Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu bu hafta 12. bölümü ile ekranlara gelecek. Hekimoğlu'nun yeni bölüm öncesi izleyici karşısına çıkan yeni bölüm fragmanında heyecanlı anlar dikkat çekti. Vahap'ın baskısıyla bir karar vermek zorunda olan Hekimoğlu'nun ekipten gitmesi için Mehmet Ali'ye sorduğu sorunun yanıtı şaşırtıcı gelişmelerin sinyallerini verdi. Peki, Hekimoğlu’nun kararı ne olacaktır? İşte, Hekimoğlu yeni bölüm fragmanı ve 12. bölümle ilgili bazı ipuçları.

Haberin Devamı

Salı akşamları seyirci karşısına çıkan Hekimoğlu 17 Mart'ta yayınlanacak olan 12. bölüm fragmanı diziseverlerle buluştu. Hekimoğlu yeni bölüm fragmanında Vahap'ın , Zeynep ve Mehmet Ali’yi kendi tarafına çekmeye çalışması akıllara Emre kovulacak mı? sorusunu getirdi. İşte, Hekimoğlu yeni bölüm fragmanı ve özeti.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hekimoğlu üç gün içinde ekipten birini işten çıkarmak zorundadır. Orhan, Hekimoğlu’nun karar vermekten kaçındığını düşünürken, Mehmet Ali ve Zeynep bu süreci birbirlerine destek olarak atlatmak ister. Emre bu karara karşı çıkar ve onlara güvenmediğini söyler.

Hekimoğlu Mehmet Ali’ye kendi yerinde olsa kimi kovacağını sorar. Mehmet Ali’nin yanıtı Emre olur. Vahap , Zeynep ve Mehmet Ali’yi kendi tarafına çekmeye uğraşır. İpek ise Vahap konusunda verdiği kararı sorgulamaktadır. Tüm bunlar yaşanırken, Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 10 yaşında kalp krizi geçiren Ceyda yatırılır.

Haberin Devamı

Minik Ceyda, kilolu olduğu için uğradığı akran zorbalığıyla baş edebilecek midir?

Vahap’ın çabaları karşılık bulacak mıdır? Emre ve Zeynep’in kavga etmelerinin sebebi nedir?

Hekimoğlu’nun kararı ne olacaktır?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!