Hekimoğlu 19. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı - Memoli'nin gördüğü kadın kim?

Güncelleme Tarihi:

Hekimoğlu 19. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı - Memolinin gördüğü kadın kim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2020 03:13

Hekimoğlu yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Salı akşamları Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkan ve ilgi gören Hekimoğlu'nun 29 Eylül tarihli 19. bölüm fragmanında Orhan'ın Ateş'e sorduğu "Sen İpek'ten mi hoşlanıyorsun?" sorusu damga vurdu. Memoli'nin geçmişinden gelen kadın ise Hekimoğlu yeni bölüm fragmanında dikkat çeken diğer gelişmelerden oldu. Peki, Memoli'nin gördüğü kadın kim? İşte, merakla beklenen Hekimoğlu 19. yeni bölüm 2. fragmanı ve bu hafta yeni bölümde yaşanacakların özeti.

Haberin Devamı

Hekimoğlu 19. bölümüyle 29 Eylül Salı akşamı seyirci karşısına çıkacak. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine toplayan ve 2. sezonuyla izleyiciler tarafından ilgi gören Hekimoğlu'nun yeni bölümü öncesi 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanlı anları barındıran Hekimoğlu 19. yeni bölüm fragmanında, Ateş ve İpek arasında başlayan yakınlaşma dikkat çekti. Zeynep ve Emre'nin beraber vakit geçirip yağmurda ıslandığı görüntüler ise ikili arasında yeni bir aşk mı doğuyor sorusunu akıllara getirdi. İşte, Hekimoğlu 19. bölüm fragmanı.

HEKİMOĞLU YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hekimoğlu ve Dr. İpek arasında sular durulmuyor. Çoğu zaman birbirleriyle atışan Ateş ve İpek'in durumu çevrelerindekilerin de dikkatini çekiyor. Hekimoğlu, İpek'ten mi hoşlanıyor?

Haberin Devamı

Diğer taraftan Memoli içinde beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Geçmişinden çıkıp gelen bir kadın Memoli'nin tüm dengesini alt üst ediyor!

Ateş, İpek'e meydan okur ve ekibine zor kullanarak da olsa İpek için araştırma yaptırır. Ateş ve ekibi gizlice İpek'in evine girer. Evde buldukları ise onları şaşırtacaktır... Öte yandan elini kaybetmek üzere olan bir hasta başta Ateş ve İpek olmak üzere herkesin kendisini sorgulamasına sebep olur!

BAKMADAN GEÇME!