Hayat Şarkısı'ndan sürpriz karar: Yeni bölüm ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısından sürpriz karar: Yeni bölüm ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2017 11:02

Hayat Şarkısı'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı ancak dizinin yayın günü değişti. Son haftalarda pazar günleri izleyicileriyle buluşan Hayat Şarkısı'nın 50. bölümü yeni gününde yayınlanacak. Bu haftaki bölümde i Hazer, Cevher ailesinden intikam almak için harekete geçiyor. Mahir'in ise aklında yine süper planlar var. Peki, Hayat Şarkısı yeni bölüm ne zaman?

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı dizisiyle ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Kanal D yayın akışı değişti. Yayın hayatının başından beri Salı günleri yayınlanan ancak son haftalarda pazar günü ekrana gelen Hayat Şarkısı’nın 50. bölüm tarihi değişti. Yeni bölümde Hülya ve Mahir ikilisinin eğlenceli anları yoğunlukta olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde Hülya ile Mahir, yeni kılıklara bürünüyorlar; hedeflerine adım adım yaklaşıyorlar! Muhteşem ikili bu kez bambaşka kılıklara giriyorlar; yeni bir plan yapıyorlar.  Peki, Hayat Şarkısı yeni bölümü ne zaman?

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Mahir ile bir süredir ara verdiği operasyonlarına geri dönen Hülya’nın ev kadınlığı ile imtihanı da tüm hızıyla devam etmektedir. Bayram Hülya’nın kendisini eve döndürebilmek için oynadığı oyunun farkına varır ve hesap sormak için karşısına dikilir. Öte yandan Hazer’in kurduğu sinsi plan Cevher ailesini derinden sarsmış ve bir anda sahip oldukları her şeyi kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya getirmiştir.Hayat Şarkısı dizisini Hazer, Cevher ailesine nasıl zarar vermeyi amaçlıyor? Hülya, Hazer'e karşı nasıl önlem alacak?

Haberin Devamı

Hazer, her geçen gün Cevher ailesinden intikam almak için hareketini daha da hızlandırmaya başlar. Açık açık, tüm aklındaki planı Hülya'nın yüzüne bile söyleyecek cesarete sahiptir. Ama Hülya'nın bu tehditlere karnı toktur ve buna izin vermemeyi amaçlar. Kerim ise buna kendi yöntemleriyle bir son vermek ister. Mahir'in ise aklında yine süper planlar vardır. Bu Hazer oyununa son vermek için planlarını harekete geçirmeye başlar. Bayram Cevher'in ise bu eylemlere karşı tutumu merak uyandıracaktır. Hayat Şarkısı heyecan dolu yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

BAKMADAN GEÇME!