Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanında Mahir vuruluyor

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanında Mahir vuruluyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2017 15:23

Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanıyla yine çok konuşulacak detayları gözler önüne serdi. Sevilen aile dizisinin önümüzdeki hafta ekranlarda olacak 43. bölüm fragmanına Mahir'in vurulması damga vurdu. Peki, Mahir'i vuran kim? Hüseyin yaşam mücadelesini kazanacak mı? Hayat Şarkısı 43. bölüm fragmanı ve yeni bölümden ipuçları detayda!

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı son bölümünün etkisi sürerken yeni fragman kısa sürede ekranlardaki yerini aldı. Hayat Şarkısı 43. bölüm için yayınlanan fragmanda; Hüseyin'in vurulduğunu öğrenen Cevher ailesi büyük bir telaşa kapılıyor! Mahir ise kimliği belirsiz 2 kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğruyor. Peki, Hüseyin yaşam savaşını kazanabilecek mi? Mahir'i kim bıçakladı? İşte, Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı ve detayları!

Hayat Şarkısı yeni fragmanında Hüseyin’in vurulduğu haberi Cevher Ailesi’ni perişan ediyor. Hastaneye kaldırılan Hüseyin yaşam savaşı veriyor. Mahir'in ise sağlık akıbeti bilinmez. Herkes Hüseyin’in gözünü açmasını beklerken kötü bir sürpriz daha yaşanıyor. Para almak isteyen iki kişi tarafından Hüseyin'in silahlı saldırıya uğramasından sonra, sebebi belli olmayan bir nedenden dolayı, iki kişi Mahir'e bıçakla saldırıyor. Mahir ve Hüseyin eski sağlıklarına kavuşabilecekler mi? Cevher ailesi kapıldığı büyük endişe sonucu Hüseyin'i tekrardan ayakta görebilecekler mi? Melek'e gelen telefon ise ona endişe verir. Cem, Melek'i arayarak ona neler söyleyecek? Hülya ile ilgili söyleyeceği şeyler neler?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hülya'nın Cevher ailesinin en miniği Düğme Cevher ile biraz olsun yüzü gülerken, ansızın eve giren gizemli kişi ile tedirginlikleri yeniden başlar. Hülya, Melek, Nilay ve çocuklarının olduğu eve giren gizemli kişi ilk olarak Melek ile karşılaşır. Bu korkuyla bayılan Melek, kafasını duvara çarparak yere düşer. Melek, ısrarla gördüğü yabancının Cem olduğunu söylemekte ancak kimseyi inandıramamaktadır. Mahir’in babasından kalan mirasla açmaya karar verdiği sokak çocukları merkezine, en büyük destek hiç beklemediği bir yerden gelecektir. Rahatsızlığının gün geçtikçe ilerlemesi ve çocuklar için de tehlikeli bir hal alması nedeniyle Melek’i bir kliniğe yatırmak zorunda kalan Hüseyin ise duyduğu vicdan azabından perişan olmuştur.

Hülya ile ilişkileri gün geçtikçe daha da kötüye giden Kerim de başlarda kesinlikle karşı olmasına rağmen sonunda boşanmaya ikna olmaya başlamıştır. Çevrelerinde bir süredir dolaşmakta olan esrarengiz yabancının sonunda harekete geçmeye karar vermesiyle Cevher’lere darbeler ardı ardına gelmeye başlar.

BAKMADAN GEÇME!