Hayat Şarkısı finali böyle yaptı

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı finali böyle yaptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2017 10:41

Hayat Şarkısı final bölümü dün akşam yayınlandı. Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın başrollerini paylaştığı Hayat Şarkısı'nın son bölümüne Hülya'nın intikamı damga vurdu. Kerim'den evlilik teklifi alan Hülya'nın bıraktığı mektup başta Kerim olmak üzere Cevher Ailesi'ni yıktı, finalde ise gerçek ortaya çıktı. Peki, Kerim ve Hülya'nın hikayesi nasıl bitti? İşte Hayat Şarkısı son bölüm özeti ve final sahnesi!

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı dün akşam yayınlanan son bölümüyle final yaptı. Ekran macerasını ikinci sezonunda sonlandıran Hayat Şarkısı’nın finaline Hülya’nın şok planı damgasını vurdu. Kerim’in kendisini evlendikleri ilk gece ortada bırakmasın unutamamış olan Hülya, intikam planı yaptı. Peki, dizinin son bölümü nasıl bitti? Kerim ve Hülya’nın öyküsünün nasıl biteceğini merak eden izleyiciler final bölümünün her anını büyük bir heyecanla takip etti. Kerim ve Hülya’nın düğün görüntüleri mutlu son sinyali verirken; Hülya’nın bıraktığı mektup hem ekran başındaki hem de Cevher ailesini şok etti. Hülya, Kerim’in ilk düğün gecelerinde yaptığı şeyin aynısını yaparak intikam aldı.

 

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI FİNAL ÖZETİ

Sınavlarını başarıyla tamamlayan Zeynep, Hülya tarafından çok zor bir operasyon için görevlendirdi. Bayram, Süheyla ile gittikçe kötüye giden ilişkisini kurtarabilmek için oğullarından yardım aldı ancak çabaları yine hüsranla sonuçlandı. Ardı ardına gelen güzel haberlerle rahat bir nefes alan Cevher Ailesi'ni son derece sarsıcı bir sürpriz bekliyordu.

Haberin Devamı

Kerim, evliliklerinde eksik parçayı tamamlamak için Hülya’ya evlenme teklifi yaptı. Bu teklif karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Hülya’nın mutluluğu uzun sürmedi. Cevher Ailesi’nin huzurlu dakikaları polis baskınıyla bozuldu. Hülya ile Mahir, karakola ifade vermek için götürüldüler. Kerim’in, yine Hülya’nın başını belaya sokması oldukça canını sıktı. Çocukları ve kendisiyle huzurlu bir hayat yaşamasını isteyen Kerim, Hülya’yı karakoldan kurtarmaya çalıştı.
Yaşanan olaydan sonra Hülya ile Kerim, düğün için hazırlandılar. Herkesin bir araya geldikleri düğüne, Hülya damgasını vurdu. Kerim’in kendisini evlendikleri ilk gece ortada bırakmasını bir dakikalığına bile unutamamış olan Hülya, intikam planı yaptı. Başta Kerim olmak üzere herkeste büyük şaşkınlık yaratan bu olay, ikilinin arasında yeni hesaplaşmalara neden oldu. Hülya’nın verdiği bu karar, gerçekleri ortaya çıkardı.

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI FİNAL BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

 

BAKMADAN GEÇME!