Hayat Şarkısı bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2017 22:20

Hayat Şarkısı dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine oldukça nefes kesen dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Hayat Şarkısı'nda heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Hülya'nın diretmesiyle Kerim ve Mahir, tedavi olmak için Tamer Bey'e gitti. Dizinin son bölümünün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Hayat Şarkısı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerine heyecan fırtınası yaşatan dizi Hayat Şarkısı'nda bu hafta oldukça etkileyici bir bölüm ekranlara geldi. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Kerim, Mahir ve Bayram yaptıkları başarısız operasyon denemeleri sonrasında kendilerini terapistin karşısında buldular. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, Hayat Şarkısı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hayat Şarkısı dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hülya, son yaşanan olaylardan sonra artık Kerim ve Mahir için en ideal çözümün Tamer Bey olduğunu düşünür ve onlara sert tarafını gösterir. Hülya'nın yumuşak tarafını tekrar görebilmeleri ve daha da önemli doğduklarına pişman olmamaları için Tamer Bey'e gitmeleri gerekir. Bu zorluğa karşı gelmeye cesareti olmayan Kerim ve Mahir, Tamer Bey'de her şeyi tek tek dökülür. 

Haberin Devamı

SERKAN KESKİN'iN ROLÜ

Ahmet Mümtaz Taylan ve Serkan Keskin yıllar sonra yeniden aynı projede buluştu. 2011 yapımı Leyla ile Mecnun dizisinde yan yana gelen ikili bu kez psikolog-hasta ilişkisiyle ekran başındakileri güldürecek. Hayat Şarkısı ekibine konuk oyuncu olarak katılan Serkan Keskin, Cevher Ailesi'nin erkeklerini tedavi etmeye çalışan psikolog Tamer Bey'i canlandıracak.

BAKMADAN GEÇME!