Hayat Şarkısı 55. bölüm fragmanında sürpriz gelişme

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı 55. bölüm fragmanında sürpriz gelişme
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2017 17:13

Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı izleyicilerini fazla bekletmeden yayınlandı. Adım adım finale hazırlanan Kanal D'nin sevilen aile dizisi Hayat Şarkısı'nın 55. bölümü 23 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak. Zeynep'ten müjdeli haber geliyor. Kerim ve Hülya ikilisi bu müjdeli haberi Hüseyin ile paylaşmak için plan hazırlığına girişiyor. İşte, Hayat Şarkısı yeni bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı 55. bölüm fragmanı yayınlandı. Önümüzdeki hafta yayınlanacak olan yeni bölümde Zeynep, müjdeli haberi veriyor! Hülya sevinçten havaya uçuyor! Zeynep, hamilelik testinin sonucunu ilk olarak Hülya ile paylaşır. Sonucu gören Hülya, sevinçten havaya zıplar ve Zeynep'i tebrik eder. Öyle ki kendisini zorla "isim annesi" bile ilan etmiştir. Bu müjdeli haberi Kerim ile paylaşır. Fakat henüz Hüseyin'in bu sürprizden haberi yoktur. Kerim'in aklında bir plan vardır ve Hülya'yı da buna ortak etmeye niyetlidir. Hüseyin ve Zeynep'i bekleyen tuzak ne? İşte, Hayat Şarkısı 55. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti!

HAYAT ŞARKISI YENİ FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Son yaşanan olaydan son artık Bayram Cevher ve Kerim'in ilişkisi kopma noktasına gelmiştir. Kerim, evi terk edeceğini ve torunlarının yüzünü göremeyeceğini babası Bayram Cevher'e sert bir tonlama ile ifade eder. Olanlara şaşırmaktan başka çaresi olmayan Hülya, sadece izlemekle kalır. Süheyla’nın açtığı boşanma davasına karşılık olarak Hatice Hala, Bayram’a yeni bir gelin arama çabalarına hız verir. Mahir’e verdiği sözü tutmakta kararlı olan Hülya ise, giriştiği son operasyonda Hüseyin’e suçüstü yakalanır. Hülya, son marifetinin Kerim tarafından duyulmaması karşılığında Hüseyin’in öne sürdüğü koşulları kabul etmek zorunda kalır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hülya ve Mahir büyük risk aldıkları son operasyonları ile Bayram Cevher’i ve holdingi kurtarmaya çalıştılar Hülya bir yandan Süheyla’yı tekrar evine döndürmenin mücadelesini verirken bir yandan da Mahir’in kırılan kalbini tamir edebilmek için çaresizce yeni yeni operasyonlar planlıyordu. Öte yandan Bayram Cevher hiç beklenmedik bir karar verir ve oğullarının tüm itirazlarına rağmen uygulamaya koydu. Hülya'nın aksiyon dolu hayatından sıkılan Kerim, Hülya ile enine boyuna konuştu. Etrafında en son olan ölümler, artık bu konuşmanın zamanının geldiğini gösterdi. Kerim, Hülya'nın bu tarz işlerden uzak, evinde ve çocuklarının yanında olmasını istedi. Artık aksiyondan uzak bir hayat ve üç çocuk ile geçirilecek bir ömür olduğunu dile getirdi. Hülya ise içten içe Kerim'e katıldığı için susmayı tercih etti. Kerim, bu davranışların devam etmesi halinde yollarının ayrılabileceğini imalı şekilde belirtti ve Hülya'nın suratındaki ifade şaşkınlığını özetlemeye yeterliydi.

Haberin Devamı

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


 

BAKMADAN GEÇME!