Hayat Şarkısı 47. bölüm fragmanı yayımlandı: Bayram Cevher öldürülecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı 47. bölüm fragmanı yayımlandı: Bayram Cevher öldürülecek mi
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2017 11:52

Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı kısa sürede takipçileriyle buluştu. Son haftalarda heyecan dozunu daha da arttıran dizinin önümüzdeki hafta yayımlanacak olan bölümünden ipuçları veren Hayat Şarkısı 47. bölüm fragmanına Bayram Cevher'in Cem'in adamları tarafından mahsur alındığı görüntüler damga vurdu. Peki, Bayram Cevher öldürülecek mi? İşte, Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı ve özeti!

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı yayınlanan 47. bölüm fragmanıyla izleyenlerini ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Kanal D ekranlarının soluksuz takip edilen heyecan seviyesi yüksek olan dizi Hayat Şarkısı yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanan son bölümünde nefes kesen dakikalar yer almıştı. Yeni bölümde ise Hüseyin ve Kerim'i etkisiz hale getirip kaçırtan Cem, sıradaki hamlesini yapar. Cem, Kerim ve Hüseyin'in yer aldığı görüntüyü Cevher ailesine göndererek onlardan Mehmet'in getirilmesini yoksa Cevher ailesinin evlatlarını ölümün beklediğini söyler. İşte, Hayat Şarkısı 47. bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Hüseyin ve Kerim'i etkisiz hale getirip kaçırtan Cem, sıradaki hamlesini yapar. Kerim ve Hüseyin'in yer aldığı görüntüyü Cevher ailesine göndererek onlardan Mehmet'in getirilmesini yoksa Cevher ailesinin evlatlarını ölümün beklediğini söyler. Hülya'nın kesin tavrıyla karşı olduğu bu duruma Bayram Cevher oğullarını kaybetme korkusuyla dayanamaz ve Mehmet'i zorla alarak Cem'in istediği yere doğru yola çıkar. Hülya Mehmet'in kaybıyla üzüntüye boğulur. Cem'in adamları Bayram Cevher'i beklemektedir. Lakin Cem, sözünün aksine aklındaki sinsi planı uygulayacaktır. Adamlarına verdiği emir ile Bayram Cevher'in öldürülmesini ister. Silahın namlusu Bayram Cevher'i gösterir. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Cem, Kerim ve Hüseyin'i gaz etkisi altındayken zor kullanarak kaçırmıştır. Hülya ve Cevher ailesinin tüm üyeleri ise merakla bunun sonuçlarını beklerken onlara bir video görüntüsü gelir. Filiz'in kaydı çektiği görüntüler Cevher ailesine ulaşır. Cem, Mehmet Bebek'i paylaştığı adrese gelmesini ister. Yoksa Kerim ve Hüseyin'in son günleri olacağını iletir. Bunu duyan Bayram Cevher ise oğulları için Mehmet Bebek'ten vazgeçmeye hazırdır. Lakin önce geçmesi gereken Hülya faktörü vardır. Hülya elinden gelen her şeyi yapsa da Bayram Cevher'in Mehmet Bebeği götürmesini engelleyemez. Hülya, tüm sevdiklerini Cem'in elinden kurtarmak için çıkış yolu bulabilecek mi? Cem'in sıradaki hain planı ne?

Haberin Devamı

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!