Hayat Şarkısı 35. bölüm fragmanında Kerim'den şok sözler

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı 35. bölüm fragmanında Kerimden şok sözler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2016 11:58

Hayat Şarkısı heyecanı için geri sayım sürerken yayınlanan yeni fragmanlar dizinin bu haftaki bölümüne dair önemli ipuçları verdi. Kanal D'nin sevilen yapımlarından olan Hayat Şarkısı'nın bu haftaki bölümünde gerçekleri öğrenen Kerim ve Hülya arasında ilginç diyaloglar yaşanıyor. Cem'in ise akıbeti belli oluyor. İşte, Hayat Şarkısı 35. bölüm fragmanı ve yeni bölümün kısa bir özeti!

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı 35. Bölüm fragmanları yayınlandı, yarınki bölümde yaşanacaklar ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta final sahnesiyle ekrana kilitleyen Hayat Şarkısı’nın bu haftaki bölümünde gördüğü manzarayla büyük bir şok yaşayan Kerim’in ne yapacağı belli olacak. Hülya'nın bir yalanını daha yakalayan Kerim, ne yapacak? İkilinin aşkları bu sınavdan da geçecek mi? Cem'in başına gelenler ortaya çıkıyor; Hülya köşeye sıkışıyor. Hayat Şarkısı 35. bölüm fragmanlarında gerçekleri öğrenen Kerim’in tepkisel davranışları dikkat çekiyor. Peki, Kerim, öğrendiği gerçekle Hülya ile yollarını ayırıyor mu? Hülya tüm gerçeği anlatacak mı? İşte, Hayat Şarkısı yeni fragmanları ve yeni bölüm detaylarını merak edenler için kısa bir özet!

Ahmet Mümtaz Taylan, Burcu Biricik ve Birkan Sokullu’nun başrollerini paylaştığı dizinin yeni bölümünde; Hülya fidye karşılığı teslim edilen çocuğun Bahar olmadığını fark edince çaresiz kalıp Bayram’dan yardım ister. Kerim ise, yakaladığı ipucunu takip ederek şoke edici bilgilere ulaşır. Bu arada ödenen fidye parası da esrarengiz bir şekilde geri dönmüş ancak Bahar halen kayıptır. Bütün aile sağ salim Bahar’ı bulma telaşındayken Cem'e ne olduğunun ortaya çıkması ile Hülya’nın endişelerini kat kat arttıracaktır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cem'in peşine düşen Hülya, yardıma çağırdığı Mahir’le birlikte tekrar geldiği harap evde büyük bir sürprizle karşılaşır. Bahar’ın kaçırılması haberinin duyulmasının ardından güvenlik tedbiri olarak Melek ve Zeynep’in aynı çatı altında bir araya getirilmesi ise yepyeni gerginliklere yol açacaktır.Bütün bunların üstüne aileye yeni bir bebek katılacağı haberi bomba gibi düşer. Polis ve Bayram’ın adamlarının Bahar’ı bulma çabaları sürerken Hülya ve Mahir’in problemi kendi yöntemleri ile çözme gayretleri hiç beklenmedik gelişmelere yol açacaktır.

BAKMADAN GEÇME!