Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanında Cem geri mi döndü?

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanında Cem geri mi döndü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2017 09:53

Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta! Hayat Şarkısı'nın dün akşam yayınlanan son bölümünde hem ekran başındakileri hem de Cevher Ailesi’ni büyük bir sürpriz bekliyor. Melek, Hülya, Nilay ve çocuklarının olduğu eve giren gizemli kişinin Cem olduğununu iddia etmesi kriz yaratır. Peki, herkesin öldüğünü sandığı Cem, Hülya'dan ve tüm aileden intikam almak için geri mi döndü? Hüseyin'i vuran kişi kim? İşte, Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı'nın bugünkü bölümünde intikam kokusu var. Samimi ve sıcak senaryo örgüsüyle tam bir aile dizisi olan Hayat Şarkısı'nın 42. bölümünde; Melek, Cem'in geri döndüğünü söyledi; durumunun daha da kötüleştiğini düşünen Hüseyin, onu bir kliniğe yatıracak! Melek, Cem'i gördüğünü iddia ederken, Hüseyin vurulacak. Hülya'dan ve tüm aileden intikam almak isteyen kişi kim? Hüseyin'in yolunu kesip, onu silahla vuranların amacı ne? Hüseyin aldığı bu hasar sonucu iyi olacak mı? İşte, tüm gelişmeleri gözler önüne seren Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Hülya'nın Cevher ailesinin en miniği Düğme Cevher ile biraz olsun yüzü gülerken, ansızın eve giren gizemli kişi ile tedirginlikleri yeniden başlar. Hülya, Melek, Nilay ve çocuklarının olduğu eve giren gizemli kişi ilk olarak Melek ile karşılaşır. Bu korkuyla bayılan Melek, kafasını duvara çarparak yere düşer. Melek, ısrarla gördüğü yabancının Cem olduğunu söylemekte ancak kimseyi inandıramamaktadır. Mahir’in babasından kalan mirasla açmaya karar verdiği sokak çocukları merkezine, en büyük destek hiç beklemediği bir yerden gelecektir. Rahatsızlığının gün geçtikçe ilerlemesi ve çocuklar için de tehlikeli bir hal alması nedeniyle Melek’i bir kliniğe yatırmak zorunda kalan Hüseyin ise duyduğu vicdan azabından perişan olmuştur.

Haberin Devamı

Hülya ile ilişkileri gün geçtikçe daha da kötüye giden Kerim de başlarda kesinlikle karşı olmasına rağmen sonunda boşanmaya ikna olmaya başlamıştır. Çevrelerinde bir süredir dolaşmakta olan esrarengiz yabancının sonunda harekete geçmeye karar vermesiyle Cevher’lere darbeler ardı ardına gelmeye başlar.

 

HAYAT ŞARKISI BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN!

 

BAKMADAN GEÇME!