Hangimiz Sevmedik 27. bölüm fragmanında bu haber ortalığı sarsacak!

Güncelleme Tarihi:

Hangimiz Sevmedik 27. bölüm fragmanında bu haber ortalığı sarsacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2017 14:16

Hangimiz Sevmedik 27. bölüm fragmanında evlilik konusu mahallenin altını üstüne getiriyor. İlyas'ın bir anlık sinirle yapmaya çalıştığı evlilik, Hangimiz Sevmedik 27. bölüm fragmanında Emel'i mahvedecektir. Bu haberin ardından Emel, harekete geçmek için cesaretini toplamaya çalışacaktır. Peki, Hangimiz sevmedik 27. bölüm fragmanında Itır'ın gebelik testi pozitif mi çıkacak? İşte, merak edilen detaylar

Haberin Devamı

Hangimiz Sevmedik yayınlanan 27. bölüm fragmanında izleyenler oldukça eğlenceli dakikalara şahitlik edecek. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen heyecan dolu dizisi Hangimiz Sevmedik yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde İlyas’ın Şevval ile evleneceği haberi mahallede bomba etkisi yaratır. Emel bu kez onunla konuşup aşkını anlatmaya kararlıdır. İşte, Hangimiz Sevmedik 27. bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

İlyas’ın Şevval ile evleneceği haberi mahallede bomba etkisi yaratır. Emel bu kez onunla konuşup aşkını anlatmaya kararlıdır.
Perran hamile olduğundan şüphelenir. Itır’a söyler. Itır bir gebelik testi alarak onu bu şüpheden kurtarır.
Kendi emekleri ile evlenmeye karar veren Şener ile Ayşen daha çok para kazanabilmek için sucuda işleri büyütmek üzere bazı adımlar atacaklardır. Tüm bunlar olurken Tarık ve Itır’ı ziyarete gelen Adile, Perran’ın gebelik testini görüp bunu Itır’a yorar. Bu duruma çok kızacaktır. Tarık annesini sakinleştirmek adına aylardır sakladıkları sırrı açık eder ve evli olduklarını söyler.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Emel’in aşkını öğrenen Tarık şoktadır. Emel ona artık duygularının değiştiğini günlüğün tamamını okumasını söyler ve onu günlükle başbaşa bırakır.
Kapının önünde Emel ile Tarık’ın konuşmalarını duyan Itır yıkılmış, İlyas ise dağılmıştır. İlyas bu durumu bildiğini Itır’a söylemek zorunda kalır.
Diğer yandan Ayşen ile Şener Münir ve Adile’den evlenmek için müsaade isterler . Adile ile Münir onlara izin verirler. İkili şoktadır. Bunun yeni bir taktik olduğunu düşünürler.
Emel’in aslında İlyas’a aşık olduğunu anlayan Tarık İlyas’a anlatmak ister. Ancak İlyas ona Emel konusunu kapattığını söyler.
Kendine yeni bir yol çizmeye karar veren İlyas’ın hamlesi ise herkesi şok edecektir.

BAKMADAN GEÇME!