Hangimiz Sevmedik 22. bölüm fragmanında mahalleyi sarsan haber

Güncelleme Tarihi:

Hangimiz Sevmedik 22. bölüm fragmanında mahalleyi sarsan haber
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2017 21:01

Hangimiz Sevmedik yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bol kahkahalı, samimi bir mahalle dizisi olan Hangimiz Sevmedik'in 22. bölümünde Adile ve Münir'in evleneceği haberi kısa sürede yayılıyor, ortalık fena karışıyor. Ayşen ve Şener ise yeni planlar peşinde! İşte, eğlenceli sahnelerden oluşan Hangimiz Sevmedik 22. bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk ipuçları!

Haberin Devamı

Hangimiz Sevmedik yeşilçamı anımsatan yepyeni bölümleriyle devam ediyor. Her hafta başka bir konuyla izleyici karşısına çıkan Hangimiz Sevmedik 22. bölüm fragmanıyla bu haftaki konusuna dair ilk detayları gözler önüne serdi. Özlenen mahalle kültürünü evlere taşıyan dizinin bu haftaki bölümüne yeni bir telaş yaşanıyor. Tarık ve Itır'ın kaçtığı haberi kısa sürede yayılıyor. Adile ve Münir cephesinden gelen bir başka haber ise Yuvacık Mahallesi'nde bomba etkisi yaratıyor. Peki, yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte, Hangimiz Sevmedik yeni bölüm fragmanı ve 22. bölüm özeti!

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Başrollerinde Altan Erkekli, Gül Onat, Cengiz Bozkurt, Bülent Şakrak, Mehtap Bayri, Yeliz Kuvancı ve Can Yaman’ın yer aldığı ‘Hangimiz Sevmedik'in 16 Ocak tarihli bölümünde; Tarık ile Itır’ın kaçtığını öğrenen Adile ile Münir soluğu karakolda alır. Yine kendilerini nezarethaneye attırmayı başarırlar. Mahalleli Tarık ile Itır’ın kaçtığını öğrenir. Ancak Perran’dan saklamaya çalışırlar. Öte yandan Adile ve Münir’in evleneceği haberi, Hangimiz Sevmedik'in 22. bölümünde Yuvacık mahallesinde bomba etkisi yaratır. Diğer yandan Ayşen ve Şener de boş durmayacak ve Münir ile Adile’yi yıldırmak için ellerinden geleni yapacaklar. İlyas sonunda Emel’e aşık olduğunu itiraf eder. Ancak İlyas’ı bir sürpriz beklemektedir. Tarık ve Itır’dan gelen haber Yeşil ve Çam ailelerini şok edecek.

BAKMADAN GEÇME!