Hadi Be Oğlum oyuncuları kimdir? İşte oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Hadi Be Oğlum oyuncuları kimdir İşte oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2018 12:25

Hadi Be Oğlum oyuncuları, filmi izleyen seyircilerin araştırdığı konu oldu. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Sezai Aydın gibi isimlerin yer aldığı Hadi Be Oğlum filminin oyuncu kadrosu içerisinde birçok ünlü isim yer alıyor. Balıkçılık yapan bir babanın oğlunun gelişimi için varını yoğunu ortaya koyduğu film, duygusal dakikalara tanık edecek. Peki, Hadi Be Oğlum oyuncuları arasında kimler yer alıyor? İşte, filmin oyuncu kadrosu ve konusu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Hadi Be Oğlum, imkansız denilen hiçbir şey olmadığını kanıtlamaya çalışan bir babanın hikayesini konu alıyor. Oyuncu kadrosu içerisinde Kıvanç Tatlıtuğ, Feridun Düzağaç ve Sezai Aydın gibi değerli isimleri barındıran Hadi Be Oğlum, izleyicilerini duygusal dakikalarla baş başa bırakacak. Peki, Hadi Be Oğlum oyuncuları içerisinde kimler yer alıyor? İşte, filmin konusu ve oyuncu kadrosunu merak edenler için detaylı bilgiler

HADİ BE OĞLUM OYUNCULARI

KIVANÇ TATLITUĞ (ALİ)

27 Ekim 1983 tarihinde Adana'da Edirneli bir anne ile Boşnak kökenli Adanalı bir babadan dünyaya geldi. 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur. İlk olarak Gümüş adlı dizide canlandırdığı Mehmet karakterini canlandıran Tatlıtuğ, ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterine hayat vermiştir.

Haberin Devamı

Ardından Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde oynamıştır. Behlül karakterini canlandırdığı dizide, başrolü Beren Saat ile paylaştı. 2010'da 4 bölümlük konuk oyuncu olarak Ezel dizisinde oynadı ve bu dizide Sekiz karakterini canlandırdı.2011-2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynamıştır. Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile baş rolü paylaşmıştır. Oyuncu eylül 2016'da, Star TV'de yayınlanan ve yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Cesur ve Güzel adlı dizi ile, 2 yıl aradan sonra oyunculuğa devam etmiştir.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Aşk-ı Memnu'da e canlandırdığı Behlül Haznedar karakteri, Tatlıtuğ'a Türkiye'nin en prestijli ödülü olan Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazandırdı.

Hadi Be Oğlum oyuncuları kimdir İşte oyuncu kadrosu

ALİHAN TÜRKDEMİR (EFE)

Alihan Türkdemir, 2009 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimine İlköğretim'de devam eden sevimli oyuncu; 2014 yılında rol aldığı reklam filmi ile ilk kez küçük yaşlarda ekranlarla tanışmıştır. Reklam filmlerinde yer almış ancak ilk kez 2014 yılında Serçe Sarayı dizisinde rol almış, daha sonra ise Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin kadrosunda yer almıştır. Kanal D ekranlarında yayınlanan; başrolü Hande Soral, Barış Kılıç, Murat Han ve Sedef Avcı'nın paylaştığı Evlat Kokusu dizisinin kadrosundayken ise Çınar karakterine hayat vermiştir.

Haberin Devamı

Hadi Be Oğlum oyuncuları kimdir İşte oyuncu kadrosu

BÜŞRA DEVELİ

Büşra Develi, 1993 yılı’nda İstanbul’da doğmuştur.
Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.
İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında rol aldığı Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile yaşayan Büşra Develi, daha sonra Tatlı İntikam dizisinin kadrosuna dahil olmuştur.

Başrolü Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsur ve Berrak Tüzünataç’ın paylaştığı Fi dizisinin kadrosunda yer almış ve Bilge karakterini canlandırmıştır.

Hadi Be Oğlum oyuncuları kimdir İşte oyuncu kadrosu

YÜCEL ERTEN

19 Ekim 1945 tarihinde Muş'ta dünyaya gelen Yücel Erten, ilk ve orta öğrenimini Antalya ve Ankara'da tamamladı. 1969 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü Yüksek Devresini bitirerek; Ankara Devlet Tiyatrosu'nda stajyer sanatçı olarak göreve başladı. 1970 yılında kazandığı devlet bursu ile ihtisas öğrenimi yapmak üzere Federal Almanya'ya giderek, Essen Folkwang Yüksek Okulu’nun Reji Bölümünü bitirdi. Aynı okulda, Dekor-Kostüm alanında ihtisas öğrenimini tamamladı. Almanya'daki öğrenimi sırasında; İsviçre'de Züricher Schauspielhaus, Almanya'da Staatstheater Hannover, Stædtische Bühnen Essen ve Bühne 64'de reji asistanlığı ve yardımcı rejisörlük yaptı. Diploma çalışması olarak sahnelediği oyunla "Folkwang Ödülü"nü alarak rejisörlük bölümünü bitiren Erten, 1974 yılında yurda döndü.

Haberin Devamı

Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Antalya ve Trabzon Devlet Tiyatroları, İstanbul, İzmit ve Eskişehir Şehir Tiyatroları, Kent Oyuncuları, Ankara Sanat Tiyatrosu, Tiyatro Stüdyosu, Tiyatro Kumpanyası, Öteki Tiyatro, AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu, Bilkent Oyuncuları ile İstanbul, Ankara, İzmir ve Mersin Devlet Operalarında konuk yönetmenlik yaptı.

Yurtdışında da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Özbekistan, Almanya, Makedonya ve Polonya'da oyunlar yönetti. Rejisörlüğün yanı sıra dönem dönem Ankara Devlet Konservatuvarı, DTCF Tiyatro Bölümü ve Makedonya Üsküp Tiyatro Akademisi'nde eğitim alanında hizmet veren Erten, 1992 Ekim'inden başlayarak 16 ay süreyle Devlet Tiyatroları'nda Genel Müdürlük ve Başrejisörlük görevini yürüttü. Genel Müdürlük için seçim yöntemini yaşama geçirmek amacı ile istifa etti. Yer aldığı yapımlar şöyledir;

Haberin Devamı

Yorgun Savaşçı, Dizi TRT, 1979, Halit Refiğ
Kurtuluş, Dizi TRT, 1996, Ziya Öztan
Cumhuriyet, Film TRT, 1998, Ziya Öztan
Salkım Hanımın Taneleri, Film, 1999, Tomris Giritlioğlu
Sana Bayılıyorum, Dizi Show TV, 2002, Aram Gülyüz-İlyas İlbey
Körfez Ateşi, ATV, 2005, Şafak Bakkalbaşıoğlu
İlk Aşk, 2006, Nihat Durak
Yemin, Dizi Fox TV, 2007 - 08 Sadullah Celen
Garp, Film, 2008, Emre Mirza
Elveda Rumeli, Dizi ATV, 2009, Serdar Akar
Kavşak, Film, 2010, Selim Demirdelen
Bitmeyen Şarkı, Dizi ATV, 2010, Sadullah Celen–Yasemin Türkmenli
Tozlu Yollar, Dizi ATV, 2013, Özer Kızıltan - Kudret Sabancı
Karadayı, Dizi ATV, 2013, Uluç Bayraktar - Cem Karcı
Burhan Bey’in Kısa Bir Hikâyesi, Kısa film,, 2014, Selçuk Özgül
Bir Cenaze, Kısa film, 2014, Mamikoğlu
Ses Ver, Kısa film, 2015, Gülay Küçük
Deliormanlı, Film, 2015-16, Murat Şeker
Kurtlar Vadisi Vatan, Film, 2017, Muhterem Bey

Haberin Devamı

Hadi Be Oğlum oyuncuları kimdir İşte oyuncu kadrosu

FERİDUN DÜZAĞAÇ

10 Ekim 1968 tarihine Adana'da dünyaya gelen Feridun Düzağaç, İlkokulu Adana Hayriye Kemal Kusun İlkokulu'nda okudu. Ortaokulu ise Adana'da Seyhan Ortaokulu'nda bitirdi. Adana Borsa Lisesi'nde okurken okul korosunda ilk müzik deneyimlerini kazandı. Mezun olduktan sonra Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü'nü tamamladı. Üniversite yıllarında okuldaki arkadaşları ile amatörce başladığı müzik hayatında ilk kez Mersin'de Tını grubunun solisti olarak insanların karşısında şarkı söylemeye başladı.

1988'de Adana'da Çukurova Üniversitesi'nde okurken dört arkadaşıyla kendi müziklerini üretmek ve kendi şarkılarını yazmak için kurdukları TINI grubuyla şarkı yazmaya başladı. İlk bestesi Özdemir Asaf'ın Lavinya'sı, özel radyoların ilk günlerinde Ferdi Tayfur'un "Emmoğlu"sunun ardından bir ulusal radyoda en çok istek alan ikinci şarkı oldu.

1990 yılında yine aynı üniversitedeki 13 amatör şair arkadaşıyla İlk Rüzgar adını verdikleri antolojik formatlı şiir kitabında yazdıklarını yayımladı. 1992 yılında Çukurova Üniversitesi İktisat Fakültesi İngilizce İşletme bölümünden mezun oldu. 5 yıllık paylaşımının anısına kaydettikleri TINI demosu 1993 Kasım'ında "Öğrenci İndirimi" adıyla Ada Müzik tarafından yayımladı.

2009 yılı Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde "Beni Bırakma" şarkısının klibi "Yılın Klibi" ödülünü kazandı.

1994 Ocak ayında Sevgi Güryay'la hayatını birleştirdi. Aynı yılın Aralık ayında babası Salih Mete Düzağaç'ı trafik kazasında yitirdi. 2 Kasım 1999'da kızı Tuya Naz Düzağaç dünyaya geldi.

Sanatçı ayrıca 3 Aralık 2005'te gösterime giren "Gece 11.45" ve 2007 Nisan ayında vizyona giren "2 Süper Film Birden" isimli sinema filmlerinde rol aldı. 24 Ekim 2008'de gösterime giren Aşk Tutulması isimli sinema filminde konuk oyuncu olarak bir doktoru canlandırdı. Yine 2008 yılında başrolünü Şevval Sam ile paylaştığı Derman ve Ekim itibarı ile "Binbir Gece" adlı televizyon dizilerinde oynadı.

Birçok parçasını Bozcaada'da yazmıştır. Tarihin ve doğanın iç içe geçtiği bu ada, Feridun Düzağaç'a ilham kaynağı olmuştur.

Hadi Be Oğlum oyuncuları kimdir İşte oyuncu kadrosu

CEM ZEYNEL KILIÇ

Cem Zeynel Kılıç, 27 Nisan 1978 tarihinde Erzincan'da dünyaya gelmiştir. Tiyatro ile ilgilenmeye başlamış ve İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda birçok oyunda görev almıştır. Cem Zeynel Kılıç, Seni Seven Ölsün ve Bir Sevda İşi gibi projelere dahil olmuştur.

Hadi Be Oğlum oyuncuları kimdir İşte oyuncu kadrosu

YILDIZ KÜLTÜR

31 Aralık 1944 yılında Ankara'da dünyaya gelen Yıldız Kültür, Ankara Devlet Konservatuvar Yüksek Bölümü mezunudur. Başlıca Ankara, İzmir ve İstanbul Devlet Tiyatrolar'ında çalıştı. Sanat hayatında tiyatro turneleriyle tüm Türkiye'yi gezmiştir. Yer aldığı projeler;

Seni Kimler Aldı - 2017 Leman Çamay
İstanbul Sokakları : 2016
Mucize (film) - (2014)
Seni Seviyorum Adamım - (2014
Kocamın Ailesi : Şafak Bal - 2014 Hikmet Ar
Karadayı : Uluç Bayraktar/Cem Karcı - 2013 Kader/Nihan Altun
Merhaba Hayat : Kerem Çakıroğlu - 2012 Necla (Deniz'in annesi)
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi : Serdar Akar - 2011-2013 Anne Ç.
Küçük Sırlar 2010 Fikriye
Melekler Korusun 2008-9 Kehribar
Güneşi Gördüm : Mahsun Kırmızıgül - 2009 Pakize
Issız Adam : Çağan Irmak - 2008 Müzeyyen (Alper'in annesi)
Adem'in Trenleri : Barış Pirhasan - 2007 Hala
Menekşe ile Halil : 2007 Zarif Nine
Hatırla Sevgili : 2006 (1. sezon) Halime
Kabuslar Evi: Tanıdık Yabancı 2006 Peride
Aşka Sürgün : Cemal Şan - 2005 Sultan Şahvar
Kırık Kanatlar 2005 Fatma
Dudaktan Kalbe 2004 Şahsen Meriçoğlu

Hadi Be Oğlum oyuncuları kimdir İşte oyuncu kadrosu

BAKMADAN GEÇME!