Güvercin 12. bölüm fragmanları yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Güvercin 12. bölüm fragmanları yayınlandı Yeni bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2020 23:44

Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse, Devrim Saltoğlu, Toprak Sağlam gibi isimlerin rol aldığı Güvercin dizisi, bu hafta 12. bölümüyle ekran önüne çıkacak. Yeni bölüme kısa bir süre kala, 12. bölümden fragmanlar dizseverlerle paylaşıldı. Peki, Güvercin'in yeni bölümünde neler olacak?

Haberin Devamı

Star TV ekranlarında diziseverlerle buluşan Güvercin'in yeni bölümü 8 Mart Pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde; Kavvilerle Cibranoğulları arasındaki kan davası yeniden başlayacak. İşte, 12. bölümün kısa özeti ve fragmanlar...

Güvercin'in bu haftaki yeni bölümünde;

Kasım’ın Celil’i öldürmesini engellemeye çalışan Zeliha yanlışlıkla Nefise’yi vurmuş; bu yüzden de Nefise’nin bebeğini kaybetmesine yol açmıştır. Kavvilerle Cibranoğulları arasındaki kan davası yeniden başlar. Birbirlerine olan aşklarını itiraf edip sonunda gönüllerince yaşamaya karar veren Zülüf ve Kenan, kendilerini iki aile arasına giren yeni düşmanlığın ortasında bulurlar.

Zülüf, Kenan’a olan duyguları ve bütün bunların getirdiği zorunluluklar arasında bir tercih yapması ikileminde kalır. Torununun ölümüne sebep olduğunu düşünerek vicdan azabıyla kavrulan Zeliha’yı şimdi içeride zorlu günler ve acılar beklemektedir; çünkü Kevsa intikam için harekete geçmiştir. Zülüf’ün, annesinin uğradığı haksızlık ve yaşadığı acılar yüzünden kahrolduğunu gören Kenan, Zeliha’yı kurtarmak için büyük bir fedakarlık yapmaktan çekinmeyecektir.

Haberin Devamı

Bütün bunları lehine çevirerek konağa geri dönen Kevsa, şimdi Ökkeş’le evlenerek yerini daha da sağlamlaştırdığını düşünen Nimet’le başetmek zorundadır.

 

BAKMADAN GEÇME!