Gülümse Yeter 24. bölüm fragmanında Cem neler yapacak?

Güncelleme Tarihi:

Gülümse Yeter 24. bölüm fragmanında Cem neler yapacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2017 09:49

Gülümse Yeter 24. bölüm fragmanında neler yaşanacak konusu son bölümün ardından gündeme geldi. Son bölümde Sarp'ın her şeyi ortaya dökmesinin ardından bütün aile şok oldu. Gülümse Yeter 24. bölüm fragmanında yeni bölümde neler yaşanabileceğini merak etti. Sarp ile Yasemin arasındaki ilişkiyi duyunca ne yapacağını bilemeyen Cem, yeni planlar kuracak mıdır? Peki Gülümse Yeter 24. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte merak edilen o sorunun cevabı

Haberin Devamı

Gülümse Yeter dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenlerine oldukça heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşattı. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerin dikkatini çeken, sevilen dizi Gülümse Yeter'de bu akşam heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde yaşanan gelişmeler izleyenleri şoke etti. Son bölümde Hasan Efendi’nin 70. Yaş günü yaklaşmaktadır ve ev halkı coşkuyla bir sürpriz parti hazırlığına girişir. Hasan Efendi bu önemli günü kimsenin hatırlamadığını düşünüp üzülürken Ahmet ve Sarp onun için manevi değeri çok yüksek bir hediyeyi hazır etmişlerdir bile. Son bölümün ardından diziseverler 24. bölüm fragmanını merak ettiler. Peki, Gülümse Yeter 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gülümse Yeter 24. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Gülümse Yeter”in 23. bölümünde; Hasan Efendi’nin 70. Yaş günü yaklaşmaktadır ve ev halkı coşkuyla bir sürpriz parti hazırlığına girişir. Hasan Efendi bu önemli günü kimsenin hatırlamadığını düşünüp üzülürken Ahmet ve Sarp onun için manevi değeri çok yüksek bir hediyeyi hazır etmişlerdir bile. Yasemin’in sarhoşluğu Cem’in planlarının işlemesine yardımcı olurken Sarp telefon ekranında gördükleri karşısında şok olmuştur. Yasemin kendisini açıklamaya çalışsa da Sarp Yasemin’e karşı tavırlıdır. Neyse ki, Hasan Efendi’nin doğum günü hazırlığında birlikte çalışan ikilimiz tekrar buzları eritmeyi başarırlar. Bu sırada Cem, Yasemin’le olan ilişkisinde ciddi olduğunu gösterme telaşına düşer ve ona bir hediye alır. Kemal her şeyi geride bırakıp Gül ile yepyeni bir hayat kurmak istese de, Gül kendisi için yeni bir yol çizmeye kararlıdır ve ilk adımlarını atar. Sonunda beklenen gün gelir ve sürpriz doğum günü partisi başlar. İki aile ve mahalleli bir aradayken Sarp ve Yasemin’in de herkese büyük bir sürprizi vardır.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gülümse Yeter”in son bölümünde; Ahmet'e yakalanan Sarp ve Yasemin panik halde ne yapacaklarını bilemezler. Ahmet aynı çatı altında bu ilişkinin gizli saklı devam etmesine onay vermez ve iki aileye de hemen açıklamak ister. Yasemin’in Ayten korkusu Ahmet’i herkese anlatmaktan vazgeçirebilecek midir? Gece yarısı Civanlar'a gelen sürpriz misafir, Hasan Efendi'nin unuttuğu anıları hatırlatırken evde yeni bir curcuna çıkmasına sebep olur. Evde yeni bir heyecan yaşanırken, Hasan Efendi de geçmişte verdiği kararlarla yüzleşir. Hayatının en mutlu günlerini yaşayan Gül, Seçil'den duydukları karşısında yıkılır. Kemal'in saklamaya çalıştığı sır, gizli kalmayınca Gül ve Kemal arasında tamir edilemeyecek izler bırakır. Bu izlerle Gül kendine yeni bir yol bulmaya çalışır. Yasemin'i Sarp'tan uzaklaştırmaya çalışan Cem, yeni planında Alara'nın da yardımını alır. Alara yine Sarp ile Yasemin'in arasına girmenin yolunu bulur.

BAKMADAN GEÇME!