Gülümse Yeter bu akşam neden yayınlanmadı? Gülümse Yeter 23. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Gülümse Yeter bu akşam neden yayınlanmadı Gülümse Yeter 23. bölümü ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2017 19:55

Gülümse Yeter dizisinin bu akşam yayınlanması gereken 23. bölümü diziseverler tarafından oldukça merak konusu oldu. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip ettiği heyecanlı dizi Gülümse Yeter'in yeni bölümünün yayınlanmaması izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Heyecan dolu dizi 23. bölüm fragmanıyla ekranlara gelmişti. Dizinin kanal tarafından yayın akışından çıkartıldığını gören izleyiciler, Gülümse Yeter bu akşam neden yayınlanmadı? Gülümse Yeter 23. bölümü ne zaman yayınlanacak? gibi aramalara oldukça ağırlık gösterdiler. Peki, sevilen dizinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Gülümse Yeter 23. bölüm fragmanında Cem ile Sarp arasında büyük bir savaş çıkacaktır. Cem, Sarp'ı Yasemin'den uzak tutmak için Aleyna'yla her ne kadar iş birliği yapsa da bu durum onu kurtaramayacaktır.  Çünkü Gülümse Yeter 23. bölüm fragmanında Sarp, Yasemin'e ilan-ı aşk edecektir. Hem de tam Cem evlenme teklifine hazırlanmışken. Ailelerin önünde yaşanna bu olay, ufak bir krize neden olacaktır. İşte merakla beklenen Gülümse Yeter 23. bölüm fragmanı ve detayları

YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA NELER YAŞANACAK?

Gülümse Yeter 23. bölüm fragmanında Cem yine sabırları zorlayacak. Yasemin ile Sarp arasındaki ilişkiyi sonlandırmak için resmen mücadele veren Cem, bu uğurda elindne geleni ardına koymamaktadır. Emellerine bir yenisini daha ekleyen genç adam, evlenme teklifi için Civanların evine gitmiştir. Bu durumun şaşkınlığı aile üyelerinin üstünden atılmadan bir yenisi daha gerçekleşmiştir. Sarp, aile bireylerinin önünde Yasemin'e ilan-ı aşk etmiştir. Bu durum aile içerisinde doğal olarak çok tuhaf karşılanacaktır. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gülümse Yeter”in son bölümünde; Ahmet'e yakalanan Sarp ve Yasemin panik halde ne yapacaklarını bilemezler. Ahmet aynı çatı altında bu ilişkinin gizli saklı devam etmesine onay vermez ve iki aileye de hemen açıklamak ister. Yasemin’in Ayten korkusu Ahmet’i herkese anlatmaktan vazgeçirebilecek midir? Gece yarısı Civanlar'a gelen sürpriz misafir, Hasan Efendi'nin unuttuğu anıları hatırlatırken evde yeni bir curcuna çıkmasına sebep olur. Evde yeni bir heyecan yaşanırken, Hasan Efendi de geçmişte verdiği kararlarla yüzleşir. Hayatının en mutlu günlerini yaşayan Gül, Seçil'den duydukları karşısında yıkılır. Kemal'in saklamaya çalıştığı sır, gizli kalmayınca Gül ve Kemal arasında tamir edilemeyecek izler bırakır. Bu izlerle Gül kendine yeni bir yol bulmaya çalışır. Yasemin'i Sarp'tan uzaklaştırmaya çalışan Cem, yeni planında Alara'nın da yardımını alır. Alara yine Sarp ile Yasemin'in arasına girmenin yolunu bulur.

BAKMADAN GEÇME!