Gülşah Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında, evli mi? İşte Gülşah Saraçoğlu’nın sık sık bahsettiği oğlu

Güncelleme Tarihi:

Gülşah Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında, evli mi İşte Gülşah Saraçoğlu’nın sık sık bahsettiği oğlu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2019 13:08

Gülşah Saraçoğlu, jüri üyeliğini üstlendiği moda yarışmasındaki açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Oldukça sert yorumlarla yarışmacıları zorlayan Gülşah Saraçoğlu, büyük beden konseptli yarışmada sık sık kilolu hallerinden örnekler verirken oğluyla ilgili de açıklamalarda bulunuyor. Peki, Gülşah Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında, evli mi? İşte Gülşah Saraçoğlu’nın sık sık bahsettiği oğlu

Haberin Devamı

Ünlü isimlerin modacısı olarak bilinen Gülşah Saraçoğlu, yedi kilolu yarışmacının stilini sergilediği Doya Doya Moda yarışmasının jüri koltuğunda oturuyor. Peki, Gülşah Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında, evli mi?

1982 yılında dünyaya gelen Gülşah Saraçoğlu, lise eğitimine devam ederken moda dersleri almaya başladı. Moda duayeni Dilek Hanif'in asistanı olarak atıldığı moda sektöründe kısa sürede tanındı. 

Gülşah Saraçoğlu’nun 2010 yılında evlenip 2012 yılında boşandığı işadamı Selçuk Han’dan Aslan Yentur isminde bir oğlu var. 2012 yılında ayrıldığı eşi Selçuk Yentur ile yeniden nikah masasına oturdu ancak bir süre sonra yeniden ayrılık kararı aldı. 

GÜLŞAH SARAÇOĞLU NASIL KİLO VERDİ?

Bir dönem kilolarıyla başı dertte olan Gülşah Saraçoğlu, 2017 şubat ayında mide küçültme ameliyatı oldu. O dönem verdiği kilolarla bambaşka biri olan Gülşah Saraçoğlu "83 kilodan 60 kiloya düştüm. Kendimi her zamankinden sağlıklı hissediyorum. Üstelik hem alkolü hem sigarayı bıraktım. Yeniden doğdum" açıklamasında bulunmuştu.Gülşah Saraçoğlu bir süredir iş adamı Gökhan Göz ile birlikte.

BAKMADAN GEÇME!