Güldür Güldür Show yeni sezonda hangi kanalda? İşte, Güldür Güldür oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Güldür Güldür Show yeni sezonda hangi kanalda İşte, Güldür Güldür oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2018 10:26

Güldür Güldür Show, skeç performansları ile ekran başındakileri güldürmeye devam ediyor. Show TV ekranlarında yayın hayatına devam ederken farklı bir kanala transfer olacağına dair iddialar ortaya atılan Güldür Güldür Show, yeni bir iddia ile daha gündeme geldi. Vatan Gazetesi yazarı Oya Doğan, akıbeti merak edilen Güldür Güldür Show hakkında detayları yazdı. İşte, Güldür Güldür Show'un yeni sezon oyuncu kadrosu ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon bazı oyuncularının farklı projelere geçiş yapması ve yeni sezonda kanal değiştireceğine dair iddiaların yer alması dolayısıyla merak konusu olan Güldür Güldür Show için detaylar, ilk ağızdan geldi. Show TV Genel Müdürü Suavi Doğan ile röportaj yapan Vatan Gazetesi yazarı Oya Doğan, konuyla ilgili detayları gündeme getirdi. Peki, Güldür Güldür Show yeni sezona hangi kanalda ve kimlerle devam edecek? İşte, Oya Doğan'ın sorusuna Suavi Doğan'dan gelen o açıklama;

Malum Güldür Güldür adeta Show TV’yle anılan bir format. Fakat yeni sezonda bazı oyuncularının başka kanallarla anlaştığını görüyoruz. Hatta Güldür Güldür’ün TV8’e transfer olduğu bile konuşuluyor. Suavi Doğan’a açık açık sordum. İşte cevabı:

“Güldür Güldür benim gözbebeğim. Geçen 5 yıllık zaman içerisinde inişli çıkışlı günler geçirdik. Bu yıl çok zorlu geçti. Biz de Güldür Güldür’de hazırlıksız yakalandık. Sezon boyunca Güldür Güldür, yazları da iki tane film yaptıkları için yazarlar ve oyuncular çok yorulmuştu. Ve kendini bir türlü yenileyemiyordu. Yapımcıyla beraber bir karar aldık. Bu yaz onlar film yapmadılar. Biz de ara verdik. Yeniden yazılsın, yeni karakterler eklensin istedik. Şimdi Güldür Güldür’den gidenler oldu. Ali Sunal, Alper Kul, Doğa Rutkay kesin olacak isimler. Onur Buldu başka bir kanalda yeni bir programa başlıyor. İnşallah işi başarılı olur ama orada işler yürümezse Güldür Güldür’e geri dönecek. Haftaya oyuncu seçimlerine başlayacağız. Ocak ayında kısmetse geri dönüyorlar.”

Haberin Devamı

Güldür Güldür’ün bir yere gittiği yok, yenilenmiş bir halde yeniden ekranda olacak.

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW OYUNCULARI

Güldür Güldür Show'un geçtiğimiz sezon oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyordu;

Ali Sunal 
22 Eylül 1977 yılında İstanbul’da Kemal Sunal ve Gül Sunal çiftinin ilk çocukları olarak dünyaya gelmiştir. Yeditepe Üniversitesi’nde İşletme eğitimi gören sanatçı, Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu gibi sanat topluluklarında yer aldı. Çeşitli sinema filmleri ve televizyon dizilerinde rol aldı. Şu anda Güldür Güldür Show’un Kareografi Yönetmenliğini yapmaktadır.

Haberin Devamı

Alper Kul
5 Aralık 1975 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyunculuk eğitimini yurtdışında tamamlayan Kul, kendi yazıp oynadığı oyunların ardından 1997 yılında beyaz perdeye ve televizyon kariyerine adım atmıştır. Şimdilerde Güldür Güldür Show’da İsmail karakterini canlandıran oyuncu, aynı zamanda rol arkadaşı olan Aylin Kontente ile evlidir.

Doğa Rutkay
30 Ekim 1978 tarihinde Ankara’da oyuncu Rutkay Aziz’in ilk çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. 2000 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Televizyon kariyerine Günaydın İstanbul Kardeş dizisi ile başlayan Rutkay, şimdilerde Güldür Güldür Show’da Yeter karakterini canlandırmaktadır.

Haberin Devamı

Onur Buldu
4 Ağustos 1982’de İzmir-Bergama’da dünyaya gelmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümünde eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’a yerleşmiştir. Beyaz Perde ile tanışması Organize İşler filmiyle, ekranlarla tanışması ise Avrupa Yakası dizisiyle olmuştur. Şu an Güldür Güldür Show’da Bilal karakterini canlandırmaktadır.

Aylin Kontente
30 Haziran 1982’de İzmir’de dünyaya gelmiştir. 9 Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümünden 2003 yılında mezun olan oyuncu aynı yıl Kampüsistan dizisiyle televizyon kariyerine başlamıştır. Şimdilerde Güldür Güldür Show’da Burcu karakterini canlandıran Kontente, aynı zamanda rol arkadaşı olan Alper Kul ile evlidir.

Haberin Devamı

İrem Sak
9 Şubat 1986’da Sivas’ta dünyaya gelen oyuncu İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyeri lise yıllarına dayanan oyuncunun televizyon ile tanışması reklam filmleri sayesinde olmuştur. Şimdilerde Güldür Güldür Show’da Sinem karakteriyle seyirci karşısına çıkmaktadır.

Onur Atilla
18 Mayıs 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Lise yıllarındayken tiyatro sahnelerinde oyunculukla tanışmıştır. 2001 yılından itibaren çeşitli tiyatro oyunlarında yer alan oyuncu televizyon kariyerine 2007 yılında Kavak Yelleri dizisi ile adım atmıştır. Şimdilerde Güldür Güldür Show’da İbrahim karakterini canlandırmaktadır.

Haberin Devamı

Meltem Yılmazkaya
27 Kasım 1984 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Önce Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde, ardından ise Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde oyunculuk eğitimi aldı. TV’de rol aldığı ilk dizi Aile Saadeti’nde Fitnat karakteriyle seyirci karşısına çıkmıştır. Şimdilerde Güldür Güldür Show’da Mehtap karakterini canlandırmaktadır.

Burak Topaloğlu
4 Ocak 1988’de İstanbul Bakırköy’de doğmuştur. Haliç Üniversitesi Konservatuar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde oyunculuk eğitimini aldıktan sonra Sabit Kanca Filmi ile beyaz perde ile tanışmıştır. Şimdilerde Güldür Güldür Show’da Bahadır karakterini canlandırmaktadır.

Uğur Bilgin
1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Organize İşler filmi ile profesyonel kariyeri başlamıştır. Şimdilerde Güldür Güldür Show’da Mesut karakterini canlandırmaktadır.

Özgün Aydın
6 Eylül 1984’te Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Bizim Evin Halleri dizisi ile TV kariyerine başlayan oyuncu şimdilerde Güldür Güldür Show’da Mustafa karakterini canlandırmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!