Gül Masalı ne zaman başlıyor? Gül Masalı dizisi oyuncuları ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Gül Masalı ne zaman başlıyor Gül Masalı dizisi oyuncuları ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2022 14:02

Gül Masalı dizisi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Yeni dizi Gül Masalı’nın 2. Tanıtımı yayınlandı. İzleyiciler heyecanla dizi hakkındaki araştırmalara başladılar.  Dizinin çekimleri İstanbul'da başlayacak ve Isparta’da devam edecek. Peki, Gül Masalı ne zaman başlıyor?

Haberin Devamı

Gül Masalı dizisi için geri sayım başladı. Yeni dizi Gül Masalı yakında başlayacak. Yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül'ün üstlendiği dizinin yönetmen koltuğuna Sadullah Şentürk otururken, senaryosunu Aybars Bora Kahyaoğlu kaleme alıyor. Gül Masalı oyuncuları arasında Gülper Özdemir, Erdem Kaynarca, Sarp Can Köroğlu gibi isimler yer alıyor.

GÜL MASALI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Gül Masalı dizisi yakında izleyici karşısına çıkacak. Dizinin yayın tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

GÜL MASALI DİZİSİ OYUNCULARI

Çekimleri İstanbul'da başlayıp Isparta'da devam edecek olan dizide Gülper Özdemir, Erdem Kaynarca, Sarp Can Köroğlu, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Arif Pişkin, Ayşenil Şamlıoğlu, Suat Sungur ve Sait Genay gibi isimler rol alıyor.

Haberin Devamı

Gül Masalı ne zaman başlıyor Gül Masalı dizisi oyuncuları ve konusu

GÜL MASALI DİZİSİ KONUSU

Gül Masalı, annesinin ölümüyle kendisine kalan miras sayesinde geçmişin gizemli sırlarıyla karşılaşan Gonca’nın ve Isparta’nın önde gelen ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Toprak’ın hikayesini konu alıyor.

BAKMADAN GEÇME!