Gül Masalı 3. son bölüme Gonca'nın konağa gelişi damga vurdu! İşte Gül Masalı son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Gül Masalı 3. son bölüme Goncanın konağa gelişi damga vurdu İşte Gül Masalı son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2022 02:56

Gül Masalı 3. son bölüm izleme ekranı internetten yayınlandı. Başrollerini Gülper Özdemir, Erdem Kaynarca, Arif Pişkin, Ayşenil Şamlıoğlu gibi oyuncuların paylaştığı pazar akşamları seyirci ile buluşan Gül Masalı'nın 3 Temmuz tarihli son bölümünde Toprak'ın miras kalan evde büyük bir değişim başlatması Gonca'yı etkilerken, Gonca’nın gidişiyle, geçmişin sırlarından kurtulduklarını düşünen Halil ve Canan, o gece Gonca’nın konağa gelişiyle şoke olması ekranlara damga vurdu. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Gül Masalı son bölüm full HD izleme ekranı ve 4. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Gül Masalı son bölüm tek parça yayınlandı. ATV ekranlarında pazar akşamları seyirci ile buluşan Gül Masalı'nda bu hafta Tahir, Gonca gerçek babasını öğrenmeden önce, kızıyla birlikte İstanbul’a doğru yola çıkmanın mutluluğunu yaşarken, Gonca’yı yoldan geri dönmesi heyecanlı anlara neden oldu. Duyduklarından sonra şüphelerinden kurtulmak isteyen Gonca'nın konağa gelerek annesiyle ilgili sorduğu soru çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi.

GÜL MASALI SON BÖLÜM İZLEME EKRANI

GÜL MASALI 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Annesinden kalan evle ilgili Toprak’ın planlarını öğrenen Gonca, onun eve sahip olmak için kendisine yakın davrandığını düşünür. Sonrasında Toprak’ı Ece’yle birlikte görünce de Isparta’da kalıp, yeni bir gelecek kurmaya dair tüm inancını kaybeder.

Haberin Devamı

Toprak, yanlış anlaşılmayı düzeltip Gonca’ya asıl niyetini gösterebilmek için, miras kalan evde büyük bir değişim başlatır.

Tahir, Gonca gerçek babasını öğrenmeden önce, kızıyla birlikte İstanbul’a doğru yola çıkmanın mutluluğunu yaşarken, onlara yetişen Toprak’ın kararlı tavrı Gonca’yı yoldan geri çevirir.

Ev ve araziler için Atabeyler’den aldığı teklifler ve annesinin geçmişiyle ilgili duyduğu imalar kafasını allak bullak etmişken, eve ait eşyaların saklı durduğu depoda bulduğu şeyler, Gonca’yı kendisiyle ilgili gerçeklerden bile şüphe eder hale getirir. Gonca’nın gidişiyle, geçmişin sırlarından kurtulduklarını düşünen Halil ve Canan, o gece Gonca’nın konağa gelişiyle büyük bir şok yaşarlar. Gülümser’in kızı, şüphelerinden kurtulmaya kararlıdır.

GÜL MASALI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!