Göz6 evinde kimler birinci oldu? İşte, Göz6 şampiyonları

Güncelleme Tarihi:

Göz6 evinde kimler birinci oldu İşte, Göz6 şampiyonları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2017 09:23

Göz6 birincileri dün gece saat 12.00 sularında belli oldu. Sms oylamasına çıkan 4 isimden 2'si Survivor 2017 biletini almaya hak kazandı. Peki, Göz6 evinden kimler birinci çıktı? Nefes kesen 4 aylık Göz6 mücadelesi ardından şampiyon olan 2 isim ve büyük finalden ipuçları detayda!

Haberin Devamı

Göz6 dün gece nefes kesen bir finalle birincilerini ilan etti. Böylece Survivor 2017 biletini alan iki isim belli oldu. Kadınlar ve Erkekler olarak ikiye ayrılan oyunda, iki takımdan da birer şampiyon seçildi. Peki Göz6  yarışmasında kimler şampiyon oldu? İşte Göz6 birincileri ve hayat öyküleri!

Bu akşam gerçekleştirilen SMS oylamasıyla Göz6 kızlar evinden Survivor 2017'ye gidecek isim belli oldu. Berna Keklikler, Göz6 yarışmasının kızlar evi şampiyonu oldu ve Survivor 2017'ye katılan ilk aday oldu. Erkekler evinin şampiyonu ise Erdi Ünver oldu. Peki, Göz6 şampiyonu ilan edilen Berna Keklikler ve Erdi Ünver kimdir? İşte, birincilerin hayat öyküleri!

ERDİ ÜNVER KİMDİR?

28 yaşındaki Erdi Ünver, aslen Boşnak’tır ancak İstanbul’da yaşamaktadır. Amatör olarak futbol oynayan Erdi Ünver’in en büyük hayali futbolcu menajeri olmaktır.

Haberin Devamı

BERNA KEKLİKLER KİMDİR?

27 yaşında olan Berna Keklikler, Almanya’da doğdu. İstanbul’da kardeşiyle birlikte hayatını sürdüren Berna Keklikler, Almanya’da düzenlenen Miss Turkuaz Germany Yarışması’nı kazanan yarışmacı, ekonomi alanında eğitim gördü. Göz6 finalistleri arasında yer almaya hak kazanan Berna Keklikler, fitness, crunch ve yüzme sporlarıyla ilgileniyor.

FİNALİSTLER KİMLERDİ?

Dört aydır devam eden mücadelede büyük finale 4 isim kaldı. Göz6 evinin kızlar takımında son oyunu kazanan Ecem Karaaağaç, ilk finalist oldu. Göz6 evindeki ikinci finalist ise canlı yayında gerçekleştirilen SMS oylaması ile belirlendi. Filiz ve Berna Keklikler'in dahil olduğu SMS oylamasında en çok oyu alarak 2. finalist ilan edilen isim Berna Keklikler oldu. 

Göz6 evinin erkekler takımı finalistleri ise dün akşam ekrana gelen bölümde netleşti. Dokunulmazlık oyununu kazanarak büyük finale adını yazdıran ilk isim Bulut Özdemiroğlu oldu. Ramazan Kalyoncu ile elemeye kalan Erdi Ünver ise SMS oylamasından kurtularak adını finalistler arasına yazdırdı. Erkekler evi finalistlerinin de belli olmasıyla birlikte Göz6 büyük finalinde SMS’e çıkacak 4 isim belirlenmiş oldu.

Haberin Devamı

BULUT ÖZDEMİROĞLU KİMDİR?

28 yaşında olan Bulut Özdemiroğlu, Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Hasan Özdemiroğlu’nun oğludur. Bloggerlık ve kreatif içerik üreticiliği yapan başarılı yarışmacı, Beykent Üniversitesi Grafik Dizayn bölümünde eğitim gördükten sonra uzun yıllar Sakaryaspor ve Fenerbahçe alt yapılarında futbol oynadı. Üniversite yıllarında basketbol oynayan Bulut Özdemiroğlu, son yıllarda crossfit sporuyla ilgilenmektedir.

ECEM KARAAĞAÇ KİMDİR?

25 yaşında olan Ecem Karaağaç, Lise 3. Sınıfta eğitimi için Amerika’ya gittikten sonra Yaşar Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nü bitirdi. Göz6’na katılmadan önce mesleğini icra eden başarılı yarışmacı pek çok spor dalıyla ilgilenmektedir. Okçuluk, binicilik, rüzgar sörfü, futbol, voleybol, tenis gibi pek çok farkı alanda tecrübesi olan Ecem Karaağaç, 6 yıl lisanslı basketbol oynadıktan sonra 3 lisanslı olarak yüzme sporuyla ilgilendi.

 

BAKMADAN GEÇME!