Gönül Dağı ne zaman başlıyor, yeni sezon tarihi belli oldu mu? Gönül Dağı dizi konusu ve oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Gönül Dağı ne zaman başlıyor, yeni sezon tarihi belli oldu mu Gönül Dağı dizi konusu ve oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2022 15:36

Gönül Dağı dizisinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Yönetmenliğini Yahya Samancı'nın yaptığı dizi sezon finaliyle ekranlara ara vermişti. TRT 1'de ekranlara gelen dizinin 3.sezonu da heyecanla bekleniyor. Peki Gönül Dağı ne zaman başlıyor, yeni sezon tarihi belli oldu mu? Gönül Dağı dizi konusu ve oyuncuları

Haberin Devamı

Gönül Dağı dizisinin ne zaman başlayacağı yeni sezonla birlikte merak ediliyor. 2. sezon finalinde Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali diziye veda etmişti. Dilek karakterinin ölümüyle izleyiciyi şaşırtan dizinin yeni sezonu da merakla bekleniyor. Peki Gönül Dağı ne zaman başlıyor, yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Gönül Dağı hakkında bilgiler...

GÖNÜL DAĞI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İlgiyle takip edilen Gönül Dağı dizisinin yeni sezon tarihi henüz açıklanmadı. Ancak dizinin Eylül ayı içerisinde yeni bölümleriyle ekranlara gelmesi bekleniyor.

GÖNÜL DAĞI KONUSU

Berk Atan'ın başrolde olduğu dizi bozkırda hayallerinin peşinden koşarak tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin öyküsünü anlatıyor.

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI

Gönül Dağı oyuncu kadrosunda Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün gibi isimler yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!