Gönül Dağı 65. son bölüm izle: Gönül Dağı sezon finali bölümüne Dilek'in ölümü damga vurdu!

Güncelleme Tarihi:

Gönül Dağı 65. son bölüm izle: Gönül Dağı sezon finali bölümüne Dilekin ölümü damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2022 03:02

Gönül Dağı son bölüm izleme ekranı, 65. bölümün ardından yayınlandı. Cumartesi akşamları seyirci ile buluşan ekranların sevilen dizisi Gönül Dağı 28 Mayıs'ta sezon finaline girerek sevenlerine kısa bir ara verdi. Duygu dolu anların yaşandığı Gönül Dağı'nın 65. bölümünde doğum yapmasına sayılı zaman kalan Dilek'in beklenmedik kaza geçirerek ameliyata alınması heyecan dolu anlara neden oldu. Dizinin final anında ise ameliyattan kurtulamayan Dilek'in ölümü sezon finaline damga vurdu. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Gönül Dağı 65. son bölüm full HD izleme ekranı ve sezon finalinde yaşananlar.

Haberin Devamı

Gönül Dağı 65. bölüm tek parça yayınlandı. TRT1 ekranlarında seyirci ile buluşan Gönül Dağı'nın cumartesi akşamı yayınlanan sezon finalinde Asuman ve Ramazan’ın düğünü dikkat çekerken, Meryem’in hiç beklemediği anda Rıfat’ın karşısına çıkması çarpıcı gelişmelerden oldu. Gönül Dağı'nda kaza geçiren Dilek'in ölümü ve bebeğin kurtulması yüreklere dokundu. Gönül Dağı'nın sezon finalini aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

GÖNÜL DAĞI 65. BÖLÜM İZLEME EKRANI

GÖNÜL DAĞI SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Asuman ve Ramazan’ın düğününün yaklaşmasıyla herkesi tatlı bir telaş sarar. Ramazan, en mutlu günü için hazırlıkları titizlikle sürdürürken, tüm kasabanın merakla beklediği bu düğünde neler yaşanacaktır?

Kasabaya dönen Meryem, Rıfat ile konuşmak istemektedir. Meryem’in hiç beklemediği anda Rıfat’ın karşısına çıkması, Mihriban ile Rıfat’ı nasıl etkileyecektir? Öte yandan doğum yapmasına sayılı zaman kalan Dilek, bir yandan da çalışmaya devam etmektedir. Gönül Dağı’ndaki hareketlenmenin artması Dilek’in iş temposunun yoğunlaşmasına neden olurken, bu durum Dilek ve Taner’i nereye sürükleyecektir?

 

BAKMADAN GEÇME!