Gelinim Mutfakta'dan bu hafta kim elendi, haftanın birincisi hangi gelin oldu?

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfaktadan bu hafta kim elendi, haftanın birincisi hangi gelin oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2019 16:21

Gelinim Mutfakta 1 Mart Cuma günü yayınlanan bölümüyle haftanın finalini yaptı. Gelinim Mutfakta haftanın finali bölümünde ve 250. Bölüm kutlamasında Deniz Seki, şarkılarıyla hem ekran karşısındakileri hem de stüdyodakileri eğlendirdi. Peki, Gelinim Mutfakta’dan kim elendi, haftanın birincisi hangi gelin oldu?

Haberin Devamı

Kanal D’nin sunuculuğunu Fatih Ürek’in yaptığı, beğeni ile izlenen yarışma programı Gelinim Mutfakta bugün 250.bölümüyle ekrana geldi. Büyük bir beğeni ile izlenen programın 250.bölümüne başarılı sanatçı Deniz Seki konuk oldu. Şarkılarıyla stüdyoda unutulmaz anlar yaşatan ünlü sanatçı, gelinlerin yaptığı tatlılara puanlama yaptı.

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 250. Bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Gelinim Mutfakta'nın 28 Şubat 2019'da yayınlanan 248. Bölümünde Besime-Gülcan, Sevim-Gizem, Reyhan-Ezgi, Nergis ve Filiz çiftleri “lor tatlısı" tarifi ile yarıştılar.

KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinim Mutfakta'nın 50. hafta finalinde birinci olan çiftler belli oldu Beş altın bileziği hafta toplamında en yüksek puanları alan Besime-Gülcan Ekinci ve Reyhan-Ezgi Yıldırım çiftinden birisi kazandı. 73 puan toplayan Gülcan, 5 altın bileziğin sahibi oldu.

KİM ELENDİ?

Hafta toplamında en az puanları Filiz-Nergis Kaynak ile Sevim-Gizem Bahadır çifti aldı. Gizem ve kayınvalidesi Sevim, 43 puanla yarışmaya veda etti.

 

 

Haberin Devamı
 

HAFTANIN ÖNE ÇIKAN ETKİNLİKLERİNİ SİZLER İÇİN DERLEDİK | DİKKAT ETKİNLİK VAR

BAKMADAN GEÇME!