Gelinim Mutfakta’dan kimler elendi? Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta’dan kimler elendi Gelinim Mutfaktada haftanın birincisi belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2019 15:43

Gelinim Mutfakta'nın 25 Ocak tarihli bölümünde eleme ve altın bilezik heyecanı yaşandı. Hafta boyunca kayınvalidelerden en yüksek puanı toplayan isim, altın bileziklerin sahibi oldu. Haftanın finalinde ise puanlama sonrası gelinler ve kayınvalideler gözyaşlarını tutamadı. Peki, Gelinim Mutfakta’da kim elendi? Haftanın birincisi kim oldu?

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta bugün 45. Hafta bölümlerini tamamladı. Her puanlamanın nefeslerin tutularak takip edildiği haftanın finalinde yeni krizler çıktı. Gelinler tarafından bir türlü sevilemeyen Gülcan, bu kez Ezgi ile problem yaşadı. Gülcan ve Ezgi arasında çıkan tartışmada Ezgi'nin iddialı ve sert sözleri yeni bölüme damga vurdu. Diğer yandan kayınvalidelerden Songül Hanım, Besime Hanım'ın gelini Gülcan'dan korktuğunu iddia etti. Haftanın finalinde ise puanlama sonrası gelinler ve kayınvalideler gözyaşlarını tutamadı. Üç eşit puan alan gelinlerden biri bu hafta yarışmaya veda etti. Peki, Gelinim Mutfakta’dan kim elendi?

Gelinim Mutfakta'nın 25 Ocak 2019'da yayınlanan 225. Bölümünde Nilgün-Yağnur İşçiler, Besime-Gülcan Ekinci, Songül-Sina Malatya ve Reyhan-Ezgi Yıldırım çiftleri “muhallebili kakaolu kek " tarifi ile yarıştılar.

Gün değerlendirmesi sonunda; 16 puanla gün birincisi olan Gülcan, çeyrek altını almaya kazandı. Sina ve Yağmur son ikiye kaldı. 59 puan toplayan Yağnur ve kayınvalidesi Nilgün, yarışmadan elendi. Sıra haftanın birincisine geldiğinde ise sürpriz bir gelişme oldu. Hem Ezgi hem de Gülcan 62 puan aldı. Kendi aralarında anlaşan ikili, altınları bölüştü. Geçen haftadan kalan +1 altın nedeniyle her iki yarışmacı da 3’er altının sahibi oldu

 

BAKMADAN GEÇME!