Gelinim Mutfakta’da kim birinci oldu? İşte son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta’da kim birinci oldu İşte son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2018 15:40

Gelinim Mutfakta yarışması bugün 164. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kayınvalide ve gelinler arasında zaman zaman seslerin yükseldiği Gelinim Mutfakta’nın yayınlanan son bölümünde yarışmacılardan biri çeyrek altını almaya hak kazandı. Peki, Gelinim Mutfakta’da günün birincisi kim oldu?

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta programının 31 Ekim 2018 Çarşamba günü yayınlanan 163. bölümünde gelinler “kapalı lahmacun” tarifiyle mücadele etti. Günün yemek tarifini en iyi şekilde yapıp kayınvalidelerden en yüksek puanı alan yarışmacı, hem günün birincisi hem de çeyrek altının sahibi oldu. Peki, Gelinim Mutfakta son bölümünde neler yaşandı, günün birincisi hangi gelin oldu?

Aleyna, Başak'ın mutfaktaki izlerini yok etmeye devam etti. Başak'ın yerine gelen yeni Aleyna’nın onu hatırlatan tüm hatıralarını silmeye çalışması diğer gelinlerin eleştirilerine neden oldu. Ezgi'nin masasının önünde duran ve üzerinde "Başak giremez!" yazan pankartı yırttı. Ezgi bu duruma çok sinirlendi. Üzerine yürüdüğü Aleyna'ya çok sert tepki vermeye başladı. İkili arasında gerginlik oldukça yükseldi. Diğer gelinler olayı şaşkınlıkla izlediler. Sonrasında Aleyna, Ezgi'nin girmemesi ikazına rağmen mutfağının içinden geçerek boy gösterisi yaptı. Ezgi kendisini zor tuttu.

Haberin Devamı

GÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Tartışmalarla geçen son bölüm finalinde günün kazananı program sunucusu Fatih Ürek tarafından açıklandı. Günün sonuncusu 8 puanla Betül oldu, Betül'ü 10 puanla Ezgi izledi. 16 puan toplayan Özüm ise günün birincisi oldu ve çeyrek altını kazandı. Aleyna ise 15 puanla son anda çeyrek altını kaybetti. 

 

BAKMADAN GEÇME!