Gelinim Mutfakta’da gün birincisi kimler oldu? İşte çeyrek altını kazanan isim

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta’da gün birincisi kimler oldu İşte çeyrek altını kazanan isim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2018 22:59

Gelinim Mutfakta 13 Kasım’da haftanın ikinci bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Seslerin zaman zaman yükseldiği Gelinim Mutfakta’nın yayınlanan son bölümünde iki kişi aynı puanı alınca gün birincisi için kura çekimi yapıldı. Peki, Gelinim Mutfakta’da gün birincisi kim oldu?

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta yepyeni bölümleriyle hem şaşırtmaya hem de kazandırmaya devam ediyor. 35. Haftanın girişini kısa bir süre önce yapan Gelinim Mutfakta’nın 172. bölümde, Reyhan-Ezgi Yıldırım, İlhame-Hatice Cebiroğlu, Gül-Betül Polat ve Sevgül Kıroğlu-Cansu Şöhret çiftleri "Bulgurlu Patates Köftesi" tarifiyle yarıştı. En yüksek puanı toplayan gelin çeyrek altını almaya hak kazandı.

Günün sonuncusu 10 puan alan Cansu oldu, 12 puan toplayan Ezgi ve Hatice birinciliği paylaştı. Çeyrek altını kazanan ismi ise kura çekimi belirledi. Fatih Ürek'in çektiği kura sonucu Ezgi, çeyrek altını almaya hak kazandı. 

GÜNE DAMGA VURAN DÜET

Gelinim Mutfakta 172. Bölümde Hatice ve Fatih Bey, "Şarkılar Seni Söyler" şarkısına düet yaptı ve Hatice'nin sesi herkesi çok şaşırttı! Hatice, Fatih Beyden hayali olan bir istekte bulundu. Beraber bir şarkıda düet yapmak... Fatih Bey "Şarkılar Seni Söyler" parçasına başladı ve arkasından Hatice düete devam etti. Başta Fatih Bey olmak üzere, Hatice'nin sesini duyanlar çok şaşırdı. Alkışlayarak onu kutladılar.


BAKMADAN GEÇME!