Gelinim Mutfakta’da gün birincisi (14 Kasım) kim oldu?

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta’da gün birincisi (14 Kasım) kim oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2018 15:44

Gelinim Mutfakta 35. hafta bölümleriyle hem şaşırtmaya hem de kazandırmaya devam ediyor. Gelinim Mutfakta’nın 173. bölümde, Reyhan-Ezgi Yıldırım, İlhame-Hatice Cebiroğlu, Gül-Betül Polat ve Sevgül Kıroğlu-Cansu Şöhret çiftlerinden biri gün birincisi ilan edildi. En yüksek puanı toplayan gelin çeyrek altını almaya hak kazandı. Peki, Gelinim Mutfakta’da gün birincisi kim oldu?

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta 14 Kasım tarihinde yayınlanan 173. bölümüyle haftayı yaraladı. Betül ve kaynanası Gül Hanım arasındaki sorun giderek büyüdü. Gül Hanımın kendisini çok sevmediğini iddia ettiği gelini Betül, yaşananlardan sonra yarışmadan gitmek istediğini dillendirdi. Reyhan Hanım ve gelini Ezgi arasında ise, ses yükseltme tartışması çıktı. Gelinim Mutfakta 173. bölümünün son dakikalarında haftanın kritikleri yapıldıktan sonra gün birincisi belirlendi. Karışık piyaz tarifiyle tarifi ile yarışan gelinlerden biri çeyrek altının sahibi oldu.

Günün sonuncusu 6 puan alan Betül, 14 puan toplayan Ezgi gün birincisi oldu. Yarışmanın en eski isimlerinden Ezgi, çeyrek altını da almaya hak kazandı.

BAKMADAN GEÇME!