Gelinim Mutfakta son bölümde haftanın birincisi kim oldu? Haftanın finali fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta son bölümde haftanın birincisi kim oldu Haftanın finali fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2018 10:24

Gelinim Mutfakta 84. bölümde Nurten-Özlem Argün, Rukiye-Tuğba Ebrek, Sevgül Kıroğlu-Cansu Şöhret ve Suzan Tekin-Şebnem Karataş çiftleri yaptıkları erişteli tavuk üzerinden puan aldılar. Günün sonunda kaynanalardan en yüksek puanı alan isim, Gelinim Mutfakta'da günün birincisi seçildi. Peki, Gelinim Mutfakta son bölümde haftanın birincisi kim oldu?

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta yarışması yaz sezonunda da hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün 12.45'te Fatih Ürek'in sunumuyla yayınlanan programda hem gelinler hem de kaynanalar arasında atışma eksik olmuyor. Gelinim Mutfakta’nın ilk 3 bölümünde Özlem birinci olmuştu. Peki, 5 Temmuz tarihli bölümde günün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 84. bölümde kayınvalideler, günün lezzeti olan erişteli tavuk için verdikleri puanlarla günün birincisini belirledi. Gelinim Mutfakta'nın günün kazanan gelini 14 puan ile Özlem oldu. Günün en düşük puanını ise 11 puan ile Tuğba aldı. Son bölümün hemen ardından Gelinim Mutfakta haftanın finali bölümünden görüntüler verildi. İşte Gelinim Mutfakta haftanın finali bölümü fragmanı ve ilk ipuçları!

Haberin Devamı

Büyük gün! Hafta finalinde beş altın bilezik sahibini bulacak! Nurten Hanım ve gelini Özlem arasındaki puan sonrası tartışma artarak devam ediyor! Cansu, Özlem'e mutfaktaki davranışlarından dolayı imalı bir hediye veriyor! Tuğba kaynanası ile yemek yapamama tartışması yaşıyor. Gergin geçen günden sonra beş altın bileziği kazanan kişi haftayı mutlu bitiriyor!

 

BAKMADAN GEÇME!