Gelinim Mutfakta sezon finali birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta Altın Final şampiyonu belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta sezon finali birincisi kim oldu Gelinim Mutfakta Altın Final şampiyonu belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2022 15:44

Gelinim Mutfakta bugün sezon finali ile ekranlara ara veriyor. Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'da bugün (1 Temmuz 2022) Altın Final ile sezon şampiyonu belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta sezon finali birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta Altın Final şampiyonu belli oldu

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta bugün sezon finali ile ekranlara geldi. Altın Finali'nin kazananı Nursel Ergin'in açıklamasıyla belli oldu. Kazanan isim 25 altın bileziğin sahibi oldu. Peki Gelinim Mutfakta sezon finali birincisi kim oldu? Altın Finali'nin kazanan ismi kim oldu?

GELİNİM MUTFAKTA SEZON FİNALİ BİRİNCİSİ KİM OLDU? İŞTE ALTIN FİNAL ŞAMPİYONU

Gelinim Mutfakta 1 Temmuz Cuma 2022 Altın Final'inde Yeşim ve Hasret günün kazananı oldu. Bu nedenle iki gelin son çeyrek için kuraya kaldı. Kura sonucu Yeşim, final serisinin son çeyreğini kazandı. Böylece Hasret ve Yeşim'in 6 çeyreği oldu.

Eşitlik halinde 20 gün boyunca en fazla puanı toplayan gelin Altın Final'in birincisi oldu. 4 hafta boyunca final serisinde 292 puana ulaşan Yeşim, 25 bileziğin de sahibi oldu.

Haberin Devamı

GELİNİM MUTFAKTA FİNAL SERİSİ PUANLARI

Hasret: 243
Damla: 242
Aslıhan: 231

 

BAKMADAN GEÇME!