Gelinim Mutfakta ne zaman saat kaçta başlıyor? Yeni sezon duyurusu geldi!

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta ne zaman saat kaçta başlıyor Yeni sezon duyurusu geldi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2020 12:04

Gelinim Mutfakta yeni sezonu ile Kanal D ekranlarındaki serüvenine devam ediyor. Öğlen kuşağının beğenilerek izlene programı Gelinim Mutfakta, iddialı gelinler ve kaynanalarını stüdyoda ağırlayacak. En güzel yemekleri yapan gelinler altın ödüllerini kapmaya devam edecek. Peki, Gelinim Mutfakta ne zaman saat kaçta başlayacak? İşte, yeni sezon başlangıç tarihi belli olan Gelinim Mutfakta'nın yeni sezon puanlama sistemi

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta için geri sayım başladı. Kanal D’nin sunuculuğunu Fatih Ürek’in yaptığı ilgiyle izlenen yarışma programı “Gelinim Mutfakta”, 3. sezonuna başlıyor. Hafta içi her gün saat 13.15’te ekrana gelecek olan program, bu sezonda da hem eğlendirecek hem kazandıracak.

Gelinim Mutfakta’da birbirinden iddialı gelinler belirlenen yemeği kendilerine ayrılan sürede yapmaya çalışacak. En güzel yemeği yapan ve kayınvalidelerden en yüksek puanı alan gelin, günün birincisi olarak yakasına bir çeyrek altın takacak. Beş günün sonunda  haftanın birincisi olan gelin beş altın bileziği koluna takmayı hak edecek. En düşük puanı alan gelin ise hayallerine veda edecek.

 

ARTIK FATİH ÜREK DE PUAN VERECEK!

Gelinlerin işi artık daha da zor olacak. Çünkü bu sezon kayınvalidelerin yanı sıra Fatih Ürek de tadım ve puanlama yapacak. Mutfakta tüm dengeler değişecek.

Haberin Devamı

GELİNİM MUTFAKTA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Gelinim Mutfakta, yenilenen dekoru ve yepyeni yüzleri ile 17 Ağustos Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 13.15’de Kanal D’de...

BAKMADAN GEÇME!