Gelinim Mutfakta 13 Mart birincisi ve çeyrek altını kazanan gelini kim oldu?

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta 13 Mart birincisi ve çeyrek altını kazanan gelini kim oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2020 18:13

Gelinim Mutfakta'nın 13 Mart birincisi ve çeyrek altın kazanan ismi sunucu Fatih Ürek tarafından açıklandı. Yapılan açıklamaya göre günün en düşük puanını alan gelini iki isim oldu. Birinci olan isim ise yakasına çeyrek altınını taktı. Peki, 13 Mart Gelinim Mutfakta birincisi kim oldu? İşte, çeyrek altın kazanan gelin ve günün puan durumu.

Haberin Devamı

Hafta içi her gün ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın birincisi ve elenen yarışmacı 13 Mart Cuma günü belli oldu. Günün lideri çeyrek altın alırken, haftanın kazananı ise 5 altın bilezik aldı. İşte, Gelinim Mutfakta birincisi...

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta'nın cuma günü ekranlara gelen son bölümünde beş altın bileziği hafta toplamında en yüksek puanları alan Reyhan-Ezgi Yıldırım ve Çiğdem-Elif Akçam çiftinden birisi kazandı.

Heyecanın devam ettiği yarışmada Ezgi ve Reyhan Hanım yarışmadan çekilmek istediklerini belirtti. Herkesi şoke eden karar sonrası haftanın son puanları verildikten sonra birinci kesinleşti.

Gelinim Mutfakta'nın 13 Mart tarihli bölümünde haftanın en düşük puanını elde eden iki gelin Başak ve Hatice Hanım oldu. 47 puan elde eden Başak haftanın en az puanını alan yarışmacısı oldu. Hatice Gelinim Mutfakta'ya bu hafta veda eden isim oldu. 

Haberin Devamı

GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Haftanın en yüksek puanını alıp 5 altın bileziğin sahibi olan gelin 71 puanla Elif olarak açıklandı. Ezgi ise 55 puanla hafta ikincisi oluyor.

BAKMADAN GEÇME!