Garson Cemal’in İnsanlık Suçu

Güncelleme Tarihi:

Garson Cemal’in İnsanlık Suçu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2018 08:13

Kanal D, seyircisini yeni bir diziyle buluşturuyor. Kaan Yıldırım ve Gizem Karaca’nın başrolü paylaştığı “İnsanlık Suçu”, çok yakında ekrana gelmeye başlayacak.

Haberin Devamı

YAPIMINI Pastel Film’in, yönetmenliğini ise Barış Yöş’ün üstlendiği “İnsanlık Suçu”, fakir ve hırslı bir gencin para uğruna neleri feda edebileceğini gözler önüne serecek. Senaryosunu Can Sinan’ın kaleme aldığı dizinin başlıca rollerinde Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Melike İpek Yalova, Deniz Uğur, Serkay Tütüncü, Laçin Ceylan ve Ahmet Mümtaz Taylan seyirci karşısına çıkacak.

ADANA’DAN İSTANBUL’A
Yakında Kanal D’de başlayacak dizinin hikâyesi şöyle: Adana’da yaşayan Cemal, garsonluk yaparak ailesine bakmaktadır. Ağır hasta olan babası, son nefesini vermeden önce Cemal’e İstanbul’da zengin bir amcası olduğunu söyler. Amcası Sami Gökdemir’in yaptığı teklifle genç adamın aklı iyice karışır. Cemal, annesine rağmen amcasının teklifini kabul etmeye mecbur kalır. İstanbul’da yeni bir dünyaya adım atan Cemal, kuzeninin nişanlısına âşık olunca işler daha da karışır.

Garson Cemal’in İnsanlık Suçu

Kaan Yıldırım, dizide garson Cemal’e hayat verecek.

Garson Cemal’in İnsanlık Suçu


Gizem Karaca, Cemal’in gönlünü kaptırdığı Suna karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

Haberin Devamı

Garson Cemal’in İnsanlık Suçu

Ahmet Mümtaz Taylan, zengin amca Sami Gökdemir rolünde.


 

Ölümlü dünya yıkılıyor! Vizyonda bu hafta...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!