Game Of Thrones yeni sezon ne zaman? Dikkat spoiler içerir!

Güncelleme Tarihi:

Game Of Thrones yeni sezon ne zaman Dikkat spoiler içerir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2018 17:25

Game Of Thrones, 8. sezon ile araştırılmaya devam ediliyor. Akgezenlerin akın akın geldiği kuzeyde, ortalık fena halde karışmıştır. Jon Snow ve Khaalesi, Lannisterlardan aldığı söze güvenerek planlarını kurgulamaya başlamıştır. Ancak Cersei, Jamie'ye kuzeye gitmemesi konusunda telkinlerde bulunarak anlaşmanın olmayacağını söylemiştir. Peki, büyük bir saldırı altında kalan surda, giderek güçlenen Akgezenlere karşı nasıl bir önlem alınacaktır? Tüm bu soruların yanıt bulacağı Game Of Thrones yeni sezonu ve ne zaman başlayacağına dair bazı bilgiler

Haberin Devamı

7. sezonu 7 bölümde tamamlayarak sezon finali yapan Game Of Thrones'da, yeni sezon beklentisi devam ediyor. Lannister'ların Stark ve Targaryen hanelerine verdiği ateşkes sözünü tutması gerektiğini düşünen Jamie Lannister, kuzeydeki Akgezen saldırısına karşı adamlarını hazırlamaktadır. Cersei'nin bu anlaşmanın aslında olmadığını, yalan söylediğini söylemesinin ardından tepki gösteren Jamie, hanesini terk ederek kuzeye doğru hareket etmeye başlamıştır. Diğer taraftan kuzeyde durumlar ciddi boyutlara ulaşmış ve Akgezenler ciddi ciddi saldırmaya başlamıştır. Peki, Game Of Thrones yeni sezona ne zaman başlayacak? İşte, detaylı bilgiler

YENİ SEZON NE ZAMAN?

Game Of Thrones'un yeni sezonu hakkında gelişmeler gelmeye devam ediyor. 2019 yılının Ocak ayı itibariyle çekimlerinin başlayacağı duyurusu yapılan Game Of Thrones'ta, sezonun 6 bölüm olacağı ve dizinin böylece sonlanacağı bilgisi yer aldı.

Haberin Devamı

Yeni sezonun yönetmenlerinin ise David Benioff ve DB Weiss, David Nutter ve Miguel Sapochnik olacağı açıklandı. 8. sezonda yazarlar ise David Benioff & DB Weiss, Bryan Cogman ve Dave Hill olarak duyuruldu.

Metro gazetesinin haberine göre dizinin son sezonuna konu olan sahneler, önceki bölümlerde anlatılan olayların bin yıl öncesine ait olacak, senaryo ise 'Game of Thrones' romanlarının yazarı George R.R Martin'in hayat verdiği 'Buzun ve Ateşin Şarkısı' serisinin daha önce yayınlanmayan 2 bölümüne dayalı.

The Hollywood Reporter dergisiyse final bölümlerin tanıtımında Akgezenlerin nereden geldikleri, Westeros'un gizemi ve Stark ailesinin kökeni gibi konulara yer verileceğini ileri sürdü.

HBO'nun dünya çapında popülerliğe kavuşan ve 38 Emmy Ödülü sahibi dizisi Game of Thrones, 2019'da yayınlanacak 8. sezonu ile birlikte ekranlara veda edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!