Game Of Thrones 8. sezon yeni bölümü ne zaman saat kaçta yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Game Of Thrones 8. sezon yeni bölümü ne zaman saat kaçta yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2019 15:47

Game Of Thrones 8. sezon heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Akgezenlere karşı on binlerce kişiden oluşan bir ordu kurmak isteyen Jon Snow, karşısına çıkan engellerle mücadelesini sürdürecek. Game Of Thrones'un 8. sezon 2. bölümü Türkiye'de 20 Nisan'ı 21 Nisan'a bağlayan gece yayınlanacak. Peki, Game Of Thrones 8. sezon yeni bölümü saat kaçta yayınlanacak?

Haberin Devamı

8. sezona sakin bir başlangıç yapan Game Of Thrones, heyecan dolu sahnelerin yaşanacağı yeni bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlk bölümde Kış Yarı'nda bir araya gelen hanedanlıklar, sürtüşmelere gebe olduklarını yaşanan gerilimlerle ortaya koymuştur. Peki, Game of Thrones ikinci bölümünde hanedanlıklar Akgezenlere karşı nasıl bir önlem alacaktır? İşte, Game of Thrones 8. sezon 2. bölümünün ne zaman başlayacağı hakkında bazı bilgiler ve yeni bölüm fragmanından detaylar

GAME OF THRONES 8. SEZON 2. BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Game of Thrones'un 8. Sezon 2. bölümünün gelecek pazartesi sabah saatlerinde ülkemizde yayına girecek. Amerika'da yayınlanan dizi Türkiye saati sabaha karşı 04.00‘te izleyicilerle buluşacak.

Sezonun giriş bölümünde kavuşma ve birleşmeleri ön plana çıkaran Game Of Thrones, asıl olayların yaşanacağı ikinci bölümü ile merak konusu oldu. Akgezenlere karşı ellerindeki ejderha camlarını işlemeye başlayan Jon Snow ve beraberindekiler, bir yandan savunma hattını oluşturmaya çalışırken, bir yandan ise içerde yaşanan sürtüşmeler ve karışıklıklarla başa çıkmaya çalışıyor. 

Haberin Devamı

Kral Katili Jamie'nin de dahil olduğu müttefikler, kısıtlı bir zaman kalması dolayısıyla hazırlıklarına hız kazandırmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!