Game of Thrones 7. sezon fragmanı yayınlandı! Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Game of Thrones 7. sezon fragmanı yayınlandı Yeni sezon ne zaman başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2017 11:33

Game of Thrones 7. sezonundan ilk görüntüler geldi. Her sezonuyla büyük yankı uyandıran Game of Thrones’un yeni sezon fragmanı dizi takipçilerine önemli ipuçları verdi. Peki, Game of Thrones 7. sezonu ne zaman başlayacak? Dünyaca popüler dizinin yayıncısı HBO, resmi Facebook sayfasından yaptığı canlı yayında dizinin başlangıç tarihini açıkladı. İşte, tüm detaylar!

Haberin Devamı

Game of Thrones 7. sezonu için geri sayım sürerken yayınlanan fragman heyecanlandırdı. Geçtiğimiz sezondan bu yana büyük bir merakla beklenen Game of Thrones, yeni sezonunu daha önceki yıllara göre daha geç açacak. HBO’nun iddialı dizisi yaz aylarında ekrana gelecek. Güçlü krallık yarışının süreceği taht savaşının yanına Ak Gezenler’in eklendiği ve bir o kadar korkutucu planları ile Cersei’nin intikam için hareket geçtiği Game of Thrones yeni sezonunda en çok merak edilen konu ise Jon Snow ve ejderhaları ile Daenerys Targaryen'ın neler yapacağı. Peki, Game of Thrones 7. sezonu ne zaman başlayacak?

Dünyaca popüler dizinin yayıncısı HBO, resmi Facebook sayfasından yaptığı canlı yayında dizinin başlangıç tarihini açıkladı. Buna göre önceki yıllarda Nisan ayında başlayan dizinin yeni sezonu bu yıl 16 Temmuz 2017 tarihinde başlayacak.

Haberin Devamı

Oyuncu kadrosunda yeni isimler

George R. R. Martin'in Buz ve Ateşin Şarkısı serisinden TV'ye uyarlanan Game of Thrones'un 7. sezonunda bu serinde olmayan bazı bölümler eklenecek. Bunun için R.R. Martin'in Kış Rüzgarları ile Baharın Rüyası adlı henüz yayımlanmamış iki romandan uyarlama yapılacak. Game of Thrones oyuncu kadrosuna ise eklemeler yapılıyor. Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington, Nikolaj Coster-Waldau, Maisie Williams ve Sophie Turner gibi isimlerin arasına Jim Broadbent ve Tom Hopper katılacak.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!