Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacıları Furkan Kızılay ve Seda Demir kimdir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacıları Furkan Kızılay ve Seda Demir kimdir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2017 20:21

Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacıları Furkan Kızılay ve Seda Demir izleyiciler tarafından merak konusu olmaya devam ediyorlar. Ünlüler takımının iki güçlü yarışmacısı olan Furkan Kızılay ve Seda Demir'in Survivor'da nasıl bir performans sergileyecekleri merak ediliyordu. Cumartesi gününden beri yayınlanan bölümlerde, parkurda Furkan Kızılay'ın hızı oldukça olay yarattı. Seda Demir'in ise havuz oyununda gösterdiği büyük başarı ünlüler takımındaki coşkunun artmasına sebep oldu. Peki, Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacıları Furkan Kızılay ve Seda Demir kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Haberin Devamı

Furkan Kızılay ve Seda Demir Survivor Ünlüler Takımı içerisinde mücadele vermeye devam ediyor. Takım olarak mücadelelerini eksik bırakmayan Seda Demir ve Furkan Kızılay'ın geçmişinde oyunculuk yatıyor. İlk etaplarda zorluk çeken iki oyuncu, sonraki etaplarda takımlarının hanesine puan yazdırmayı bildi. Peki, Seda Demir ve Furkan Kızılay kimdir? İşte, yarışmacılar hakkında merak edilen detaylar

SEDA DEMİR KİMDİR?

8 Mart 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Oyunculuğa 24 yaşında adıma atan Seda Demir, Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü'nde eğitimine başlamıştır. Üniversite eğitimi esnasında bir bankanın reklamlarında boy gösteren Demir, Yaprak Dökümü dizisi için deneme çekimlerine davet edilmiştir. Bu davet güzel oyuncunun ilk oyunculuk deneyimi olacaktır.

Haberin Devamı

Çocukluğunda büyüyünce ne olacaksın sorularına 'masa başında değil, insanların arasında olayım' cevabını veren güzel oyuncu, hayallerindeki mesleğe oyunculukla atılmıştır. Yaprak dökümü dizisinde Sedef karakterine hayat veren güzel oyuncu, bu projenin ardından 2011 yılında Yıldız Masalı dizisinde Sude karakteriyle devam etmiştir. Ekranlara iki yıl kadar ara veren Demir, İntikam dizisiyle 2013 yılında tekrar ekranlara dönmüştür. 1.65 boyundaki Seda Demir, son olarak dizi alanında Beyaz Karanfil projesinde Elif karakterine hayat vermiş ve Sinema alanına geçiş yapmıştır.

Seda Demir, son olarak 2015 yılında Evlenmeden Olmaz filminde Ayşe karakteriyle ekranlara gelmiştir.

FURKAN KIZILAY KİMDİR?

30 Kasım 1990'da İstanbul'da dünyaya gelen Furkan Kızılay, Türk dizi film oyuncusu ve şarkıcıdır. Çocuklar Duymasın adlı TV dizisindeki Emre (Havuç) karakteri ile ünlenmiştir. Sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra reklamlarda da rol almaktadır. Ayrıca 2009 yılında "Aşksın Sen" adlı albümünü çıkarmıştır. 2010'da çekimlerine yeniden başlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Emre (Havuç) karakterini yeniden canlandırmıştır.

Furkan Kızılay'ın rol aldığı dizi ve filmler:
Çocuklar Duymasın (2002-2005), Emret Komutanım Şah Mat (2007), Çocuklar Duymasın (2010-2012-2013)
Furkan Kızılay'ın çıkardığı albümler:
Aşksın Sen (2009), Her şey Senle (2010), Karamel Kokun (2011), Ecem (2014), Vura Vura (2014)

Haberin Devamı

Furkan Kızılay Survivor adasına yolculuk etmeden önce bu notu paylaştı;

zaman zaman konusu açılırdı. arkadaşlarla izlerken nefesimizi tutardik. yarışanların yerine kendimizi koyardık.Hep bu mucadelede yer almak istedim ve zaman zaman dile getirdigimde annem, nasibinde varsa o olur zaten oglum derdi.biz Allahın izniyle nasibimizde olanı yaşamaya gidiyoruz!! biz adada bir gün, bir hafta ,bir ay daha fazla kalmak icin değil kıbrıstaki şampiyonluk koltuğuna oturmak icin gidiyoruz!! benden kilometrelerce uzakta olsanız dahi desteğinizi hep hissedicem dualarınızı eksik etmeyin.Allah bizimledir.

BAKMADAN GEÇME!