Fi dizisi bu akşam saat kaçta yayınlanacak? Fi dizisinin yeni sezonu Çi 2. bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Fi dizisi bu akşam saat kaçta yayınlanacak Fi dizisinin yeni sezonu Çi 2. bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 19:38

Azra Kohen'in çok satan kitabından uyarlanan Fi dizisinin yeni sezonu Çi'den beklenen görüntüler geldi. İlk bölümüyle sosyal medyaya da konu olan Çi'nin 2. bölüm fragmanıyla birlikte yayın tarihi de netleşmiş oldu. Deniz aylar sonra ülkeye dönüş yapıyor, Duru'yu kaybetme korkusu yaşayan Can Manay için yeni bir savaş başlıyor. Peki Fi dizisinin yeni bölümü ne zaman saat kaçta yayınlanacak?

Haberin Devamı

Fi’nin yeni bölümü için nefesler tutuldu. Başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi gibi oyuncuların rol aldığı Fi, yeni sezonda Çi ismiyle devam ediyor. Cesur sahneleriyle adından söz ettiren dizinin yeni sezon ilk bölümü 9 Kasım'da yayınlanmıştı. Peki Deniz, Duru ve Can Manay arasındaki sürpriz gelişmeleri ekrana taşıyacak olan Fi'nin yeni bölüm ne zaman, saat kaçta yayınlanacak?

Yazar Azra Kohen'in Fi, Çi, Pi üçlemesinden uyarlanan Fi’nin yeni sezonu 9 Kasım Perşembe günü başladı. Yeni sezon macerasına Çi ismiyle devam eden dizinin finaline Deniz’in geri dönüşü damga vurdu. Bu dönüşün dengeleri nasıl değiştireceğini merak eden izleyiciler için tüyolar Çi 2. bölüm fragmanıyla geldi. Duru, Deniz ve Can Manay üçlüsü arasındaki sürpriz gelişmelerin sinyalini veren fragmanda tarih detayı gözlerden kaçmadı.  İlk sezon bölümleri uzun aralıklarla yayınlanan Fi yeni sezona hızlı başladı. Çi 2. bölümü 17 Kasım Cuma günü Puhu TV'den izlenebilecek. Dizinin akşam saat 21.00'da Puhu Tv'de olması bekleniyor. 

Haberin Devamı



İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Duru'yu elde ederek isteğine ulaşan Can Manay için gerçek sınav başladı. Can Manay ve Duru arasındaki cesur sahneler ekrana kilitlerken; Deniz’in her şey vazgeçmiş hali derinden etkiledi. Can Manay’ın gerçek yüzünü ortaya çıkarmak isterken tüm hayatı alt üst olan Özge, yeniden harekete geçti. Finale ise aylardır ülke ülke gezen Deniz’in Duru ile yaşadığı eve geri dönüşü damga vurdu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!