Fi dizisi 4. bölümü ne zaman yayınlanacak? Yeni bölüm için tarih belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

Fi dizisi 4. bölümü ne zaman yayınlanacak Yeni bölüm için tarih belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2017 12:01

Fi dizisi yeni bölümü ile izleyicilerin merakına neden oldu. Son bölümde Can Manay ile Duru arasında geçen öpüşme sahnesinin damga vurduğu son bölümün ardından Fi dizisi 4. yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı araştırılmaya başlandı. Bu hafta kendi gününde ekranlara gelmeyen Fi dizisi, yen bölümüyle izleyicilerde merak uyandırdı. Peki, internet dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Fi dizisinin bu hafta yayınlanması gereken 4. bölümü izleyiciler tarafından merak konusu oldu. İnternet alemine yeni bir soluk kazandıran Fi dizisi bu hafta yeni bölümüyle ekranlarda olmayacak. Dizinin yayınlanan son bölümünün final sahnesinde Can Manay ve Duru arasında yaşanan öpüşme sahnesi izleyicileri oldukça meraklandırmıştı. Peki, Fi dizisi 4. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar.

İlk üç bölümü birden yayınlanan Fi dizisi macerasına bir haftalık ara verdi. Cesur sahneleriyle magazin gündemine konu olan Fİ’nin 4. bölümü 14 Nisan Cuma günü yayınlanacak.

Fİ DİZİSİNİN KARAKTERLERİ

Psikolojik mesajlar veren filmde Serenay Sarıkaya, çok hırslı bir dansçı olan "Duru" karakterine, Ozan Güven, "Can Manay" adında karanlık bir geçmişi olan psikoloğa, uzun süredir ekranlardan uzak olan Mehmet Günsur ise Duru’nun dans hocası aynı zamanda sevgisi Deniz’i canlandırıyor.

Haberin Devamı

Fİ'nini ilk sahnelerine damga vuran isim Özge Özpirinçci oldu. Genellikle sempatik ve masum rolleri canlandıran Özge Özpirinççi, Ozan Güven ile çekilen sevişme sahnesiyle şaşırttı. 2. bölümde gözüken Özge Özpirinçci ünlü bir dizi oyuncusu olan Sıla'yı canlandırıyor.

Fİ DİZİSİNİN KONUSU

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen... Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır.

DİZİSİ OYUNCU KADROSU

● Serenay Sarıkaya

● Ozan Güven

● Mehmet Günsür

● Berrak Tüzünataç

● Büşra Develi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!