Fi yeni sezon 7. bölüm ne zaman? Fi Çi yeni bölüm fragmanında Deniz itirafa hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Fi yeni sezon 7. bölüm ne zaman Fi Çi yeni bölüm fragmanında Deniz itirafa hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2018 16:27

Fi yeni sezon 7. bölüm fragmanı yayınlandı, yeni bölüm tarihi kesinleşti. Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Osman Sonant, Tülay Günal'ın başrollerini paylaştığı Fi Çi 6. bölüm finali şok etkisi yaratmış, Deniz ve Duru’nun öpüşme sahnesi ekrana kilitlemişti. Şimdi ise gözler yeni bölümde. Peki Fi yeni sezon 7. bölüm ne zaman?

Haberin Devamı

Fi yeni sezon 7. bölüm fragmanıyla birlikte 'ne zaman?' sorularına yanıt geldi. Başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsur'un paylaştığı Fi yeni bölümü son gelişmelerin ardından merakla bekleniyordu. 2017'nin son günlerinde yayınlanan Çi 6. bölümünde final sahnesi şok etkisi yaratmıştı. Artık Can ile evli olan Duru ve Deniz'in yeniden yakınlaşması büyük bir sürpriz oldu. Peki Fi Çi 7. bölüm ne zaman?

Cesur sahneleriyle sık sık medyaya da konu olan Fi yeni sezonu Çi’nin 7. bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Dizinin yeni bölüm yayın tarihi ise 19 Ocak Cuma olarak belirlendi. En son yılbaşından hemen önce 27 Aralık’ta ekrana gelen Fi’nin son bölümünde Duru’nun Deniz ve Ece arasında geçenleri öğrenmesi, bastırılmış duyguların açığa çıkmasını sağlamış, finale ise Bilge’nin tanık olduğu sahne damga vurmuştu. Fi Çi yeni bölüm fragmanıyla ise yeni tüyolar geldi. Deniz ve Duru’nun yakınlaşması, dengeleri yeniden değiştiriyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Can Manay aldatıldığını öğrenecek mi? Bilge gördüğü şeyi Can Manay ile paylaşacak mı? İşte Fi Çi yeni bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!