Fi Çi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Fi 8. bölüm fragmanında şoke eden olay!

Güncelleme Tarihi:

Fi Çi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak Fi 8. bölüm fragmanında şoke eden olay
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2018 23:43

Fi Çi 8. bölüm fragmanı için bekleyiş son buldu, yayın tarihi netleşti. Sınırlı diyalogun bulunduğu Fi 2. sezon yeni bölüm fragmanındaki sahnelerle birlikte heyecan dozu arttı. Peki final için gün sayan dizinin yeni bölümde neler olacak? Duru’nun kendisini aldattığını öğrenen Can Manay, ne yapacak? İşte Fi Çi 8. bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

Başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Osman Sonant, Tülay Günal’ın yer aldığı Fi Çi 8. bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. En son 19 Ocak Cuma akşamı takipçilerinin karşısına çıkan Fi’nin son bölümünde Can ve Eti’nin mazisine dair önemli detaylar ortaya çıkmış, finale doğru yaşananlar ise şok etkisi yaratmıştı. Eti’nin korkunç intihar sahnesi ve aldatıldığını öğrenen Can Manay’ın Duru’nun karşısına çıktığı anları nefeslerini tutarak takip eden izleyiciler, ‘Fi yeni bölüm ne zaman?’ sorusuna yanıt arıyordu. Yeni fragmanla birlikte hem tarih bilgisi hem de çarpıcı ipuçları geldi.





Deniz’in hiç görülmediği Fi Çi yeni bölüm fragmanında Can Manay, ambulansın başında görülüyor. Büşra gördüğü manzara karşısında büyük bir şok yaşarken; Duru, kaçıyor. Öte yandan Can’ın en büyük düşmanı Sadık Korhan elindeki cesetten kurtulmaya çalışıyor? Peki Fi Çi yeni bölümde neler olacak? Geçmişin hayaletleri gerçekten kaçanlara yetişebilecek mi?

Haberin Devamı

Tüm bu soru işaretlerinin yanıt bulması beklenen Fi Çİ 8. yeni bölüm 2 Şubat’ta Puhu TV’de yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!