Fİ 2. sezon Çi 2. bölüm fragmanında Duru ve Deniz karşı karşıya | Yeni bölüm ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Fİ 2. sezon Çi 2. bölüm fragmanında Duru ve Deniz karşı karşıya | Yeni bölüm ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2017 10:36

Fi'nin 2. sezonu Çi serisi 2. bölüm yeni fragmanı kısa sürede yayınlandı. Yeni sezonun açılışını 9 Kasım Perşembe günü yapan Fİ’nin Çi 2. bölüm fragmanına Duru ve Deniz’in karşı karşıya geldiği anlar damga vurdu. Peki cesur sahneleriyle adından söz ettiren Fi’nin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Azra Kohen'in çok satan Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan Fi’nin devamı olan Çi, 9 Kasım Perşembe günü başladı. Başrollerinde Mehmet Günsür, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç ve Ozan Güven’in oynadığı Fİ 2. sezon Çi ilk bölümünde yeni bir dönem başladı. Can Manay ve Duru arasındaki cesur sahneler ekrana kilitlerken; Deniz’in her şey vazgeçmiş hali derinden etkiledi. Finale ise aylardır ülke ülke gezen Deniz’in Duru ile yaşadığı eve geri dönüşü damga vurdu. Merak uyandıran final sahnesi ardından Fi'nin yeni sezon 2. bölüm fragmanı yayınlandı.

Fragmanda Duru ve Deniz’in aylar sonra yeniden yollarının kesişeceğinin sinyalini vererek heyecan yaratan Fi'nin yeni bölümü 17 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!