Ferhan Tetik’e ne oldu, bulundu mu? Müge Anlı’daki Ferhan Tetik olayının detayları

Güncelleme Tarihi:

Ferhan Tetik’e ne oldu, bulundu mu Müge Anlı’daki Ferhan Tetik olayının detayları
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2021 11:18

Ferhan Tetik'in ailesi Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Bursa’da yaşayan 2 çocuk babası 52 yaşındaki Ferhan Tetik’ten 5 gündür haber alınamıyor. Ailesi ve çocukları Tetik’in hayatından endişe ediyor. Ferhan Tetik’in kaybıyla ilgili yakınları, tartıştığı ikinci eşinden şüpheleniyor.

Haberin Devamı

İznik ilçesine bağlı Orhaniye Mahallesinden Yalova'ya taşınan ve bir süredir Yalova'da ikamet eden tır şoförü Ferhan Tetik, 5 gün önce evden çıkarak bir daha geri dönmedi.

Aile ve yakınlarının her yerde aradığı 2 çocuk babası Ferhan Tetik'in yaklaşık 6 ay önce çalıştığı işten çıkarıldığı ve işsiz kaldığı için bunalıma girdiği iddia edilirken, çevresindeki bazı tanıdıklarına, zaman zaman intihar etmeyi düşündüğünü söylediği ileri sürüldü. İntihar söylemlerini duyan çocukları ve ailesi Ferhan Tetik'in canından endişe ettiklerini belirtti.

Ferhan Tetik’in kaybıyla ilgili yakınları, tartıştığı ikinci eşinden şüpheleniyor. Ferhan Tetik’in ilk eşinden olan oğlu, babasının Hülya Hanım uğruna kendilerini terk ettiğini söyledi. 

Tetik'in kaybıyla ilgili yakınları, tartıştığı eşinden şüpheleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!