Fatih Hürkan kimdir? İşte Survivor'dan elenen Fatih Hürkan'ın ailesi

Güncelleme Tarihi:

Fatih Hürkan kimdir İşte Survivordan elenen Fatih Hürkanın ailesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2017 15:26

Fatih Hürkan, Survivor 2017 macerasını 14 Mart Salı günü noktaladı. Özellikle İlhan Mansız ile yaşadığı tartışmalarla hafızalara kazınan ve birkaç kez diskalifiye noktasına gelen Fatih Hürkan, eleme konseyinde ailesine kavuşacağı için mutlu olduğunu dile getirdi. Oyunculuk geçmişi bulunan yarışmacının özel hayatı ve ailesi merak konusu oldu. İşte, Survivor'dan elenen Fatih Hürkan'ın ailesi!

Haberin Devamı

Survivor 2017'de ünlüler takımı yarışmacısı Fatih Hürkan, ada yaşantısında arkadaşları tarafından olay konusu olmaya devam ediyor. Survivor'a sonradan halk oylamasıyla katılan Fatih Hürkan ünlüler takımını seçmek zorunda kalmıştı. İTÜ Makina Mühendisliği bölümü mezunu olan Fatih Hürkan, 1998'de Best Model of Turkey'de 2. seçildi ve mankenliğe başladı. Özellikle İlhan Mansız ile hiç anlaşamayan Fatih Hürkan son dönemde oldukça tavırlarıyla ön planda yer alıyor. Peki, Fatih Hürkan kimdir? Kaç yaşındadır?

ELEME ADAYI FATİH NELER SÖYLEDİ?

“Beni çok etkileyen faktörler var. Kendi performansımı bulamadım. Zayıf olduğumu biliyorum ama gücüm var. Artırabilirim. Yaş olarak büyüğüm, yarıştığım arkadaşlar küçük olabilir. Saygımı, ahlakımı hiç yitirmedim. Böyle devam etmek istiyorum. Kalbi bilen Allah, ben o kalbi göstermek ve burada kalmak istiyorum.”

Haberin Devamı

FATİH HÜRKAN KİMDİR?

Fatih Hürkan, 14 Eylül 1971 yılında İstanbul'da doğmuştur. İTÜ Makina Mühendisliği bölümü mezunu olan Fatih Hürkan, 1998'de Best Model of Turkey'de 2. seçildi ve mankenliğe başladı. 1998'de başrolünü Emrah'ın oynadığı Unutabilsem (Kaya Ererez/TV) dizisinde küçük bir rolle ilk kez kamera karşısına geçti. Bulut Bey ile başrole geçti, daha sonra kötü adam rollerinin aranan ismi oldu.

Bir süre Şahika Tekand Studio'sunda oyunculuk eğitimi aldı. Tevfik Gelenbe Tiyatrosu'nda Aman Hayret, Biraz Gayret oyunuyla da sahnede profesyonel oldu. Kral TV'de sunuculuk yaptı ve 100'ün üzerinde Reklam filminde rol aldı. 2 sinema filminde yer aldı.

Fatih Hürkan kimdir İşte Survivordan elenen Fatih Hürkanın ailesi

ÖNEMLİ FİLMLERİ

1999 – Kahpe Bizans (Gani Müjde)
2006 – Kıyamet (Savaş Erişçi)

Fatih Hürkan, ada konseyinde kendisini şu sözlerle tanıttı; "İstanbul'da yaşıyorum aslen Samsunluyum. Çok uzun zamandır Survivor'a gelmeyi istiyordum. Hayatımda mücadele ve savaş hep vardı. Tam benim için olduğunu düşünüyordum. Çok teşekkür ederim en azından burada oturuyorum. Spora çocukluğumda Judo ile başladım. İstanbul şampiyonluğum var. Ortaokulda kaleciliğe geçtim. Uzun dönem kalecilik yaptım, profesyonelde 4 yıl sürdü. Sonra oyunculuğa geçtim ama sporu hiç bırakmadım. Bir dönem ninjutsu yaptım. Haftanın üç günü halı saha, bir günü voleybol dört günde crossfit yapıyorum. Oyunculuğu epey zamandır yapıyorum. Bir dönem annemin rahatsızlığı nedeniyle ara verdim. Annemi kaybettiğim dönemde şov dünyasından geri düştüm. Kokusunu her zaman özlediğim bir oğlum ve eşim var."

BAKMADAN GEÇME!