Exxen nedir? Acun Ilıcalı'dan Exxen'in yeni projesiyle ilgili açıklama

Güncelleme Tarihi:

Exxen nedir Acun Ilıcalıdan Exxenin yeni projesiyle ilgili açıklama
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2020 16:02

Acun Ilıcalı'nın, 2021 yılının başında yayına başlayacak olan dijital platformu Exxen'in kadrosuna, bir flaş transfer daha yapıldı. Acun Ilıcalı, oyuncu Feyyaz Yiğit'in yeni projesiyle Exxen'de olacağını, Instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımla duyurdu. Yeni proje açıklaması ardından Exxen ile ilgili araştırmalar başladı. Peki, Exxen nedir?

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı, yeni platformu Exxen'de yer alacak isimleri sosyal medya hesabınsan paylaşmaya devam ediyor. Daha önce “Konuşanlar” programıyla tanınan Hasan Can Kaya ile anlaştığını açıklayan Acun Ilıcalı, Exxen’de yer alacak bir diğer ismin  'Feyyaz Yiğit olduğunu duyurdu.

Instagram hesabından konuyla ilgil bir paylaşım yapan Acun Ilıcalı, 'Feyyaz Yiğit yeni projesiyle çok yakında EXXEN'de... Mutluyuz' ifadelerini kullandı.

Ilıcalı, geçtiğimiz aylarda katıldığı programda Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlamış ve yeni dijital platformu Exxen ile ilgili detayları da burada paylaşmıştı.

Exxen ismini Ali Taran’ın bulduğunu söyleyen Ilıcalı, yeni programı için şu ifadeleri kullanmıştı: “Bayıldım. Güzel bir platform olacak. İçerik olarak da ciddi zengin olacağını düşünüyorum. Benim hayalini kurduğum bir projem var bir sürpriz programı. Onu yapacağım. Kendime bir ekip kuruyorum bu program için. Çok iddialı bir model programı yapacağız. Türkiye'nin en iyi modellerini seçeceğiz. Onun dışında belgesellerimiz var. Çok önemli birimlerden çok önemli destek alacağımızı düşünüyorum.”

Haberin Devamı

Exxen, Türkçe'de eksen kelimesinden esinlenmiştir. Eksen, bir cismi iki eşit parçaya bölen çizgi anlamına gelmektedir.

Exxen nedir Acun Ilıcalıdan Exxenin yeni projesiyle ilgili açıklama

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!